ekzema

Luluh hati kecil melihat keadaan anak lelaki ini yang menghidap ekzema, walau bertiub bagai tetapi semangatnya untuk bermain dalam dunia anak kecil tak pernah hilang. Malah ada sekeping gambar yang dikongsi ibunya, Adnin Al Hannan di laman Facebook, adik Al-Asyiq tetap solat walau pakai tiub di bulan Ramadan yang lepas.

Namun baru-baru ini, tiub tercabut kerana aktif menggaru gatal-gatal ekzema. Jadi dia kena pergi hospital bahagian kecemasan untuk tukar tiub baru.

Bisnes Kecil Untuk Kos Rawatan Dan Susu

Jangan kata ibu ini tak berusaha sebab sebelum ini dia ada juga menerima tempahan seperti sambal tumis ikan bilis, popia nestum dan cornflakes madu sebagai jualan amal untuk Al Asyiq.

IKLAN

Buat pembaca yang tertanya-tanya masalah penyakit anak ini, sebenarnya Al Asyiq mengalami malnutrition dan masalah perkembangan tumbesaran, ekzema dan alergik yang teruk dan hanya memerlukan susu khas.

Malahan dia telah didiagnos penyakitnya sebagai FAILURE TO THRIVE SECONDARY MULTIPLE FOOD PROTEIN ALLERGY.

IKLAN

Bantuan Boleh Disalurkan Melalui:

Ini akaun saya jika anda berminat membuat sebarang tempahan dan sumbangan buat Al Asyiq.

Maybank 155032306795
Mas Idayuu Masturi

IKLAN

0133862178

Segala bantuan orang ramai yang sudi membantu dari segi hulurkan duit, membeli barang jualan dan viralkan perkongsian ini, Puan Adnin Al Hannan dahulukan dengan ribuan ucapan terima kasih.