Sumber / Sumber Foto : Instagram Aishah 

Dibenarkan pulang ke rumah, Aishah bersyukur diberi peluang kedua untuk teruskan kehidupan. Syukur alhamdulillah akhirnya, penyanyi bersuara lantang Wan Aishah Wan Ariffin atau Aishah akhirnya dibenarkan pulang ke rumah selepas 12 hari dirawat di hospital kerana jangkitan Covid-19.

Sebelum ini, Aishah dilaporkan positif Covid-19 selepas menjalani ujian calitan (RTK) di sebuah pusat perubatan swasta dan dikejarkan ke Hospital Ampang pada 30 Ogos berikutan paras oksigen merosot.

Dibenarkan Pulang Ke Rumah, Aishah Bersyukur Diberi Peluang Kedua

Dibenarkan Pulang Ke Rumah, Aishah Bersyukur Diberi Peluang Kedua “Doakan Saya Melalui Tempoh Penyembuhan” Dibenarkan Pulang Ke Rumah, Aishah Bersyukur Diberi Peluang Kedua “Doakan Saya Melalui Tempoh Penyembuhan”

Malah Aishah juga berasa sangat gembira dan memanjatkan rasa kesyukuran diberi peluang kedua untuk meneruskan kehidupan.

Menerusi perkongsian menerusi akaun Instagramnya, Aishah menerangkan dia sudah dibenarkan keluar hospital setelah 12 hari dirawat.

“Alhamdulillah, Ya Allah tak tahu nak cakap macam mana. Betapa bersyukurnya, hari yang dinanti-nantikan… dapat balik rumah.

“Terima kasih semua yang mendoakan. Sekarang ini doakan saya melalui tempoh penyembuhan,” tulisnya.

Kesihatan Beransur Baik, Aishah Mohon Doa Terus Sihat “Bermimpi Dikelilingi Anak-Anak Kucing”

Aishah Mohon Ampunkan Dosa Sekiranya Pernah Terkasar Kata “Tolong Doakan Saya Tidak Sampai Ditidurkan”

“Cakna Kesusahan & Kesempitan Jiran, Kawan. Jaga Apa Di Upload Pada Media Sosial” Aishah

Dibenarkan Pulang Ke Rumah, Aishah Bersyukur Diberi Peluang Kedua “Doakan Saya Melalui Tempoh Penyembuhan” Dibenarkan Pulang Ke Rumah, Aishah Bersyukur Diberi Peluang Kedua “Doakan Saya Melalui Tempoh Penyembuhan”

IKLAN

Teruskan Rutin Penyembuhan Di Rumah

Menerusi hantaran lain di akaun Instagramnya, penyanyi yang popular dengan lagu, Janji Manismu ini turut memberitahu dia kini meneruskan rutin harian hospital di rumah dan masih dalam proses penyembuhan.

“Pagi yang indah, betapa bersyukurnya saya dapat masih berada di sini. Sambung rutin dari hospital, banyak ubat-ubat yang masih perlu dihabiskan.

“Biasalah saya kena susun semua, potong ubat siap-siap mengikut dos yang perlu saya ambil. Dalam gambar ini bukan nak makan semua sekali.

“Ini ubat yang diberi sehingga tiba hari pemeriksaan susulan. Terasa masuk golongan ‘warga emas’ bila dah ada buku temu janji pemeriksaan kesihatan. Jaga diri semua,” coretnya.

Sumber / Sumber Foto : Instagram Aishah

IKLAN

APA RAHSIA KEJAYAAN KAMI JADI JUTAWAN MILENNIAL?

Chocodap’s, Faith Fleur, Anggun Cotton Collection, Teh Ais Pyorr, Masak-masak Cekyana (Oden viral) dan bayak lagi jenama lain mempunya ratusan ribu pelanggan masing-masing.

Tak ramai anak Melayu kita mampu bina empayar perniagaan dari bawah dari tiada apa-apa. Ia bukan dicipta sehari dua. Banyak pengorbanan terpaksa dilakukan sepanjang pendakian.
• Apa rahsia mereka?
• Apa yang mereka lakukan?
• Apa ilmu-ilmu yang diamalkan?
• Siapa yang susah senang bersama mereka?
• Apa dugaan dan keperitan yang dilalui?

Teringin ikut jejak mereka?

Semua ini akan terjawab di program Webinar Eksklusif CEO BIsnes Viral anjuran Mingguan Wanita pada 25 September 2021 secara virtual. Dangarkan sendiri perkongsian jujur mereka. Eksklusif!

Menangi hadiah-hadiah cabutan bertuah serta wang tunai bernila RM100.

IKLAN

Daftar sekarang di
https://toko.ideaktiv.com/…/webinar-eksklusif-ceo…/

atau scan QR Code pada poster

Dibenarkan Pulang Ke Rumah, Aishah Bersyukur Diberi Peluang Kedua “Doakan Saya Melalui Tempoh Penyembuhan”

Atau sertai grup telegram WEBINAR EKSKLUSIF CEO BISNES : https://t.me/bangkitwanitaMW

Bangkit Wanita Mingguan Wanita

Group khas buat semua wanita B40 dan M40 yang mahu bangkit maju dari kehidupan sekarang menerusi perkongsian tip, promosi kursus anjuran Mingguan Wanita, perkongsian kisah inspirasi wanita. #langkahyakinlakarkejayaan

https://t.me/bangkitwanitaMW

Follow kami di :
Facebook Mingguan Wanita
Instagram Mingguan Wanita
Twitter Mingguan Wanita

#bangkitwanita
#langkahyakinlakarkejayaan
#bisnesdarirumah
#mingguanwanita

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI