Demi mendapatkan wang dengan cara mudah, orang sanggup lakukan apa sahaja.Kisah lelaki menjual isteri mungkin biasa berlaku tetapi lain pula ceritanya apabila seorang wanita di Surabaya, Indonesia yang ditangkap polis kerana menjual suaminya di Facebook (FB) baru-baru ini.

Memetik laporan Tribun News,seorang wanita berusia 24 tahun ditahan di sebuah hotel di Surabaya, Indonesia apabila didapati menjual suaminya bagi tujuan seks. Pasangan ini ditangkap polis negara itu di sebuah hotel ketika menunggu pelanggan yang dahagakan belaian si suami.

Laporan itu disahkan oleh jurucakap polis Surabaya, Rudi Setiawan yang mengatakan wanita yang berasal dari Jalan Tambak Wedi Baru Surabaya, Jawa Timur, itu sanggup mengiklankan ‘perkhidmatan’ suaminya melalui group ‘Fantasi Real of Pasutri’ di Facebook yang memiliki 11,000 orang ahli.

IKLAN

Wanita tersebut menawarkan suaminya untuk tujuan seks di laman sosial Facebook dengan harga Rp500,000 (RM147) kepada mana-mana lelaki yang berminat.

 4 kali Jual Suami

Lebih mengejutkan lagi, wanita tersebut bukan sahaja menjual suami malah kadangkala tergamak melayan pelanggan bersama suaminya untuk aksi ranjang bertiga atau threesome. Menurut pengakuan wanita tersebut, dia sudah 4 kali sebelum ini menjual suaminya.

IKLAN

Ketika disoalsiasat polis, wanita itu mengakui melakukan kesalahan itu demi wang semata-mata.

Demi Dapatkan Wang Cara Mudah, Isteri Sanggup Jual Suami RM147 Di Facebook

IKLAN

Macam-macam hal yang berlaku didunia sekarang, kes isteri menjual suami mungkin antara kes terpencil yang berlaku namun ia tidak mustahil terjadi. Biarlah susah dan tiada duit macam mana pun, hakikat wanita yang sebenar memang tidak rela berkongsi!Baik dengan wanita lain apatah lagi LELAKI! isk!

Sumber: Hmetro & Tribun News