Cik B kan lelaki, kenapa pakai telekung, anak buah sangka Cik B lelaki. Penampilan Cik B sememangnya sering meraih perhatian. Pernah dirinya tersangka sebagai lelaki hanya kerana gaya rambutnya digunting pendek.

Malah pernah suatu masa, Cik B ditegur kerana memasuki tandas perempuan kerana ada yang menyangka dirinya adalah lelaki. Biar aura looknya sebagai gadis manis belum menyerlah namun kebaikan dirinya dan sifat lucunya sering meraih perhatian di media sosial.

“Cik B Kan Lelaki Kenapa Pakai Telekung?”

Terkini, sekali lagi Cik B disangka lelaki. Bukan orang lain sebaliknya anak buahnya yang sendiri.

Ini kerana anak buahnya terkejut melihat Cik B mengenakan telekung dan dirinya bertanya mengapa Cik B mengenakan  telekung.

Anak Buah Sangka Cik B Lelaki

“Kenapa Cik B pakai telekung, Cik B bukan lelaki ke, soal anak buahnya. Masa yang aksi lucu Cik B yang menjawap hoi membuatkan rumah agam mereka dipenuhi gelak ketawa. Malah Mamanya, Dato Seri Vida memaklumkan anak-anak buah itu adalah BFF Cik B.

IKLAN
@cikb_havoc Anak buah pun confused😌 #onthisday #fyp #cikb #tiktokmalaysia ♬ original sound – cikb_havoc66

Apa pun moga doa yang baik-baik untuk Cik B sekeluarga.

BACA ARTIKEL MENARIK DI SINI :Penampilan “Sup Bunjut” Atas Kepala Dato Seri Vida Jadi Bualan Netizen! Komen di Instagram MW Meriah Dengan Kisah Lucu!

IKLAN

Bunga Tangan EMAS 916 Bernilai RM500k Ganti ‘Handbag’, Gaya Mewah Terbaru DS Vida!

Datuk Seri Vida Sampai Sakit Kepala Hampir Kena Scam RM30,000

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE

IKLAN
“Rasa dunia ini milik akak…inilah respon gembira usahawan pandan yang terpilih menerima Anugerah Ibu Inspirasi Mingguan Wanita X Nona di Malam Gala baru ini.
Kisahnya membesarkan 8 anak dengan air mata hingga hampir meracun mereka kerana tidak tahan dengan ujian tetapi akhirnya bangkit memerah keringat demi memberi pendidikan buat anak-anak.
Kisah usahawan pandan berjaya ini cukup memberikan inspirasi dan dirinya menitip pesanan buat ibu-ibu yang membesarkan anak sendirian.
“Pandanglah diri akak. Jadilah ia satu perkongsian kehidupan,” katanya yang tidak pernah menyangka menerima anugerah dari Sultanah Terengganu, Sultanah Nur Zahirah dalam hidupnya.
Malam gala Ibu Inspirasi dibawakan oleh @alkauthareduqids_hq, diserikan oleh @sabihahgoldhq

 

 

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI