Sebagai wanita sudah tentu wajah yang mulus dan berseri-seri menjadi idaman. Dalam menjaga kecantikan dan kesihatan kulit wajah item paling penting perlu ada sebelum bersolek adalah krim tabir suria atau lebih senang dipanggil sunscreen.

Hakikatnya kulit wajah perlu diberi perlindungan segera terutamanya dari pancaran sinaran matahari yang merbahaya. Sebenarnya anda boleh kelihatan cantik dan berseri tanpa perlu mengenakan sebarang mekap tau! Rahsianya mudah saja anda hanya perlu pandai memilih ‘beauty suncscreen’.

Sunplay Skin Aqua Tone Up UV Essence SPF50+ PA++++  bertindak sebagai pelindung UV buat kulit. Kulit wajah akan kekal mulus walau bebas mekap dengan sapuan krim yang mengambil masa 1 minit sahaja, kecantikan semulajadi anda akan terserlah!

Primer Pertama Bertindak Lindungi Kulit Dari Sinaran UV

SUNPLAY Skin Aqua Tone Up UV Essence merupakan beauty sunscreen bukan saja melindungi kulit wajah anda daripada sinaran matahari ia juga boleh bertindak sebagai primer pertama untuk mewarnakan tona kulit yang betul. Paling best! Kulit wajah akan kelihatan seperti bersolek walau tidak mencalit sebarang mekap.

Bukan itu saja Sunplay Skin Aqua Tone Up UV Essence turut membantu mengelak dari kewujudan tanda-tanda awal penuaan, seperti garis halus dan kedutan, tompok penuaan dan keanjalan kulit yang semakin hilang akibat terdedah pada sinaran matahari.

Cantik Semulajadi Hanya Dalam 1 Minit, Paling Penting Kekal Terlindung Dari Pancaran Matahari

Kulit Lebih Lembap & Membetulkan Ton Kulit Yang Kusam

Sunscreen ini juga teksturnya sangat ringan dan cepat mesra dengan kulit paling best tak melekit! Bila disapu pada kulit rasa selesa, cepat menyerap dan kulit rasa lembap. Malah ia juga sangat sesuai sebagai asas mekap.

IKLAN

Paling menarik Sunplay Skin Aqua Tone Up UV Essence menaikkan tona warna kulit muka. Didatangkan dengan tiga varian, Lavender, Mint Green dan Happiness Aura.

Ia juga mempunyai serbuk Mutiara bagi menjadikan wajah cerah berseri, tidak kusam dan dalam masa sama menyembunyikan cela pada kulit wajah.

Cantik Semulajadi Hanya Dalam 1 Minit, Paling Penting Kekal Terlindung Dari Pancaran Matahari

Membetulkan Warna & Mencerahkan Kulit

Cantik Semulajadi Hanya Dalam 1 Minit, Paling Penting Kekal Terlindung Dari Pancaran Matahari

IKLAN

Sunplay Skin Aqua Tone Up UV Essence SPF50+ PA++++  boleh didapati dalam tiga varian pilihan, antaranya Sunplay Skin Aqua Tone Up UV Happiness Aura yang mempunyai warna merah jambu untuk efek berseri secara semulajadi, sesuai untuk kulit kusam dan pucat. Bukan saja pada warna malahan haruman sama bunga mawar juga dapat melegakan tekanan dan menenangkan minda terutamanya buat wanita yang bekerjaya.

Cantik Semulajadi Hanya Dalam 1 Minit, Paling Penting Kekal Terlindung Dari Pancaran Matahari

Manakala Sunplay Skin Aqua Tone Up UV Lavender dirumus khas untuk kulit kusam dan tidak sekata. Warna lavendernya boleh menyerikan kulit kusam yang tidak sekata dapat disembunyikan tanpa perlu bermekap tebal. Paling penting, kulit kekal terlindung dengan SPF50+ PA++++

Cantik Semulajadi Hanya Dalam 1 Minit, Paling Penting Kekal Terlindung Dari Pancaran Matahari

IKLAN

Sunplay Skin Aqua Tone Up UV Mint Green berwarna hijau pudina. Berfungsi sebagai pembetulan warna yang sesuai untuk kulit berjerawat dan kemerahan. Pada masa yang sama memberikan kesan pada pencerahan kulit.

Sememangnya banyak manfaat yang terdapat pada Sunplay Skin Aqua Tone Up UV Essence ianya juga diformulasikan dengan bahan yang menghidrasikan kulit seperti Hyaluronic Acid, Vitamin C dan Pure Nuance Complex yang diekstrak dari buah markisa, prune dan chestnut rose.

Kulit anda juga bukan sahaja dilindungi daripada sinaran UV, juga daripada bintik-bintik gelap. Rintangan air yang unggul juga mampu sebarkan krim dengan mudah dan lancar pada kulit.

Jadi sebelum terlambat sapulah segera Sunplay Skin Aqua Tone Up UV Essence. Jangan ketinggalan belilah sekarang di rangkaian Watsons, Guardian dan menerusi kedai online di Shopee dan Lazada.