Hada Labo jenama antarabangsa yang disukai ramai wanita. Selaku jenama penjagaan kulit Jepun yang terkenal, kini Hada Labo meraikan pendekatan minimalisnya dengan selangkah lebih terhadapan dengan mengeluarkan Hada Labo Hydration lotion mesra alam.

Tidak hanya mementingkan kecantikan wanita dengan bahan-bahan diyakini selamat berasaskan air yang sesuai untuk semua jenis kulit wajah, Hada Labo dengan keterujaan mengundang pelanggan untuk menikmati kemewahan dalam menggunakan Hydration Lotion, sambil memupuk pemahaman bahawa pilihan mereka tidak hanya meningkatkan kesihatan dan keserian kulit mereka, tetapi juga secara aktif mewujudkan kehijauan dan masa depan yang lebih mampan.

Bahan pembungkusan PE berasaskan bio yang inovatif dari Hada Labo berasal dari proses dehidrasi etanol yang berasal daripada tebu. Pembungkusan botol 170ml yang baru diperkenalkan mempunyai komposisi yang terdiri daripada 10% bahan polietilena (PE) berasas tumbuhan dan 90% polipropilena (PP) berasaskan minyak bumi.

Pelanggan kini boleh menikmati kualiti premium Hada Labo Hdrating Lotion sambil memberikan sumbangan positif kepada alam sekitar.

Dengan mengamalkan penyelesaian pembungkusan yang mampan, jenama itu secara aktif memperjuangkan ekonomi kitaran dan dengan ketara mengurangkan jejak karbonnya secara signifikan. Bahkan dengan menggunakan pembungkusan inovatif ini, setiap pelanggan pasti boleh berasa bangga dengan komitmen mereka terhadap kesejahteraan peribadi dan planet kita.

Bersama-sama kita membuat perbezaan yang luar biasa dengan membuat pilihan bijaksana yang mengharmonikan keindahan kulit dengan keindahan alam sekitar kita.

Cara Kecantikan Jepun Yang Boleh Membantu Menyelesaikan Masalah Kulit

  1. Penghidratan Yang Mendalam Pada Kulit

Dalam budaya Jepun, air melambangkan penyucian dan kehidupan. Jika tidak ada air, tidak akan ada kehidupan. Hada Labo Hydrating Lotion, losyen No.1 yang tiada tandingan di Jepun selama 16 tahun berturut-turut merupakan bukti keberkesanan luar biasa dan populariti yang berkekalan Hada Labo berada di pasaran.

IKLAN

Direka untuk mengatasi kekeringan kulit sambil mengekalkan kekilauan yang harmoni dan sihat, teksturnya yang ringan dan tidak berminyak memastikan kelembapan sepanjang hari tanpa rasa berat atau melekit.

  1. Langkah Mudah, Fokus Kesihatan Kulit!

Mengamalkan konsep minimalis orang Jepun yang suka kepada hidup sederhana dan bersih, begitu jugalah dengan penggunaan Hada Labo Hydrating Lotion ini.

Cara penggunaannya juga cukup mudah:-

Langkah 1 :- Basuh. Langkah ke- 2 :- Tepuk losyen dan Ke-3 :- lembapkan wajah

Apa yang perlu dibuat ialah, gunakan Losyen Penghidratan Hada Labo sebagai langkah pertama untuk meningkatkan penyerapan kulit seterusnya. Ini sangat penting kerana kulit anda perlu dihidratkan terlebih dahulu untuk menyerap kebaikan produk pelembap seterusnya dengan berkesan.

IKLAN

Cara Kecantikan Jepun Yang Boleh Membantu Menyelesaikan Masalah Kulit

  1. Mengandungi Bahan-Bahan Premium dan ‘Essential’

Losyen Penghidratan Hada Labo mengandungi bahan-bahan premium yang penting, tanpa sebarang bahan berbahaya, seperti pewarna, pewangi, alkohol, minyak mineral, paraben dan MIT.

Selain itu, losyen ini kini turut membantu melindungi bukan sahaja kulit tetapi alam sekitar. Pembungkusan losyen ini berkonsepkan mesra alam yang diperbuat dari tumbuhan yang boleh dikitar semula, iaitu 10% polietilena (PE) berasaskan tumbuhan dan 90% polipropilena (PP) berasaskan Petroleum.

Ini antara alternatif semulajadi, berbanding menggunakan botol plastik konvensional yang mencemarkan alam sekitar. Botol-botol yang boleh dikitar semula sepenuhnya ini membuktikan betapa komitednya Hada Labo terhadap falsafah “tidak lebih, tidak kurang” yang membantu mencegah kemusnahan alam.

IKLAN
  1. Kualiti Tinggi Dan Terjamin

Diformulasikan dengan campuran 5 jenis Hyaluronic Acid (HA) yang dipatenkan oleh Hada Labo, yang merangkumi Besar, Sederhana dan Super HA, Nano HA, dan Fermented HA yang pertama di Dunia, Hydrating Lotion ini memberikan penghidratan yang mendalam dan tahan lama serta menguatkan dan memperbaiki dinding kulit.

Setiap varian HA meresap ke dalam lapisan dermis kulit, memberi kelembapan intensif, meningkatkan keanjalan, dan memupuk kulit yang berseri.

Dalam mengejar penjagaan kulit yang terbaik, Hada Labo menyampaikan jemputan kepada pelanggan, menggalakkan mereka untuk menerima Hydrating Lotion dengan pengetahuan bahawa pilihan mereka bukan sahaja menyihatkan kulit mereka tetapi juga menyumbang kepada masa depan yang ditandai dengan kemampanan dan keharmonian alam sekitar.

Bersama-sama, marilah kita memulakan perjalanan ke arah kecantikan yang melampaui diri kita sendiri dan meninggalkan kesan positif kepada dunia yang kita kongsi.

Hydrating Lotion – Rich sesuai untuk kulit normal hingga kering, manakala Hydration Lotion – Light, sesuai untuk kulit normal, kombinasi hingga berminyak. Dijual pada harga RM69.50, ia boleh didapati di farmasi utama, pasar raya dan laman e-dagang seperti Shopee dan Lazada.

#HadaLaboMalaysia
#HadaLabo
#HydratingLotion
#SkinHydration
#JapaneseWayOfBeauty