“Bukan Majlis, Fotoshoot Je” Ude Wahid Jelaskan Gambar Perkahwinan Dengan Izreen Azminda

Sejak semalam instagram pelakon Izreen Azminda dipenuhi dengan gambar perkahwinan dengan suaminya, pemuzik Ude Wahid. Netizen tertanya-tanya ‘apakah itu majlis persandingan’ Izreen dan Ude? Apatah lagi sampai ke hari ini ruangan komen di status berkenaan masih ditutup.

Hari ini, Ude Wahid menjelaskan keadaan sebenar yang berlaku. Mengapa mereka suami isteri, merakam foto-foto berpakaian pengantin dan duduk di atas pelamin indah bagaikan sebuah majlis perkahwinan.

Assalammualaikum. Alhamdulillah.. semua berjalan lancar. Saya dan isteri ingin merakam jutaan terima kasih kepada semua team dan krew yang bertungkus lumus menjayakan sesi fotoshoot kami.”

Dengan konsep yang dibuat ala-ala majlis sebenar.”

Sorry kepada semua yang ingat saya tak jemput mereka. Bukan majlis ye.. fotoshoot je.”

IKLAN

Itulah luahan yang dicatatkan Ude Wahid dalam instagramnya.

 

IKLAN

Izreen Azminda Minta Maaf Pada Semua

Sementara dalam instagram Izreen, beliau memohon maaf pada yang menyangka dia dan suami tak menjemput mereka ke majlis perkahwinan itu.

Sorry kepada sahabat-sahabat, saudara mara, pihak media dan kepada semua. Yang ingat kami tak jemput sorry yer.”

Fotoshoot jer pun. Dan ribuan terima kasih sekali lagi diucapkan kepada pihak sponsor yang menjayakan fotoshoot kali ini.

IKLAN

Tip Top! Memang betul-betul ikut konsep yang korang dah plan. Konsep ‘WEDDING SEBENAR’.

Jelaslah bahawa gambar yang dimuat naik oleh Izreen Azminda itu hanyalah sekadar gambar fotoshoot dirinya dan suami, Ude Wahid yang berkongsep ‘wedding sebenar’.

Ha.. jangan pula nak buat spekulasi ya mak-mak.

Sumber/foto : Instagram Ude Wahid, Izreen Azminda