Hari ini, apa sahaja usaha berkaitan kewujudan perniagaan di mata pelanggan menjadi kayu pengukur sejauh mana hebat atau tidaknya strategi memasarkan perniagaan yang anda gunakan.

Idea kreatif dengan pelbagai gimik adalah salah satu cara menarik perhatian, tetapi muncul pula masalah lain jika anda tersalah platform untuk promosi.

Tahukah anda bahawa, cara marketing hari ini perlu kan gabungan pemasaran secara online dan offline. Lagi banyak dan kerap pendedahan jenama produk serta diri anda sebagai peneraju utama jenama, maka lagi ramai yang tahu akan kewujudan bisnes anda.

Kaedah ini mudah mempengaruhi ramai. Strategi inilah yang digunakan oleh Neelofa, Datuk Seri Vida, Datuk Alif Syukri dan ramai lagi secara online dan offline. Yang penting apakah pengisian atau konten yang disampaikan? Siapakah dan di manakah anda sebelum ini. Kejayaan yang dicapai menjadikan anda sebagai inspirasi kepada mereka. Menjentik hati menerusi pendekatan emosi sangat berkesan untuk kaedah online dan offline.

IKLAN

Hari ini, pelanggan kita ingin tahu siapakah tunjang utama di sebalik produk yang mereka guna terutama sekali industri fesyen, kosmetik dan kesihatan. Bisnes bukan semata-mata data jualan tetapi juga kredibiliti dan keberadaan dalam pasaran.

Kesedaran jenama atau brand awareness menerusi online dan offline perlu dilakukan serentak jika tidak, jenama anda bakal terus sendu.

Sebagai usahawan, bagaimana anda boleh melakukannya? BizGlam; stategis konten kurator bersama Mingguan Wanita menerusi program Bikin Bisnes Sukses + Glamor sedia membantu dengan menawarkan Pakej Glam Marketing bagi atasi sindrom bisnes kurang popular bertukar menjadi ternama.

IKLAN

Bisnes Suam-Suam Kuku? BIZGLAM Tawar Pakej Ini Demi Atasi Sindrom Bisnes Tak Terkenal

Usahawan tidak perlu bimbang kerana, pelbagai platform marketing online dan offline ditawarkan oleh BizGlam; bertanggungjawab menyediakan ruang publisiti dan promosi menerusi kemunculan dalam slot rancangan TV Mingguan Wanita Talkshow di Astro Prima, rencana hebat perihal bisnes dan personaliti dalam majalah Mingguan Wanita atau majalah pilihan lain, media sosial dan laman web Mingguan Wanita serta paparan dalam akhbar Sinar Harian. Pakej pemasaran offline dan online ini harus direbut sekarang kerana tiada media yang mampu memberikan anda tawaran seperti ini.

IKLAN

Para usahawan yang menyertai program Bikin Bisnes Sukses + Glamor hanya perlu membayar deposit RM1,000 sahaja dan akan menerima diskaun 50% pakej asas Glam Marketing serta kelayakan automatik menyertai kursus strategi bisnes yang bakal diterajui oleh sifu-sifu terkenal seperti Sifu Jamal dan team SifuFbAds, Wan Nong Muzafar, Pakar Strategik Perniagaan dan penulis buku best seller, Dyana Roslan (CEO DyXy Cosmetics, Mary Anni, guru imej berpengalaman luas dan ramai lagi.

Antara kursus yang bakal dijalankan ialah:

  1. POWER DIGITAL MARKETING: Trend 2019 & Memaksimumkan Platform Digital oleh Sifu Jamal dari SifuFbAds.
  2. PENGURUSAN BISNES, KEWANGAN, BRANDING & DISTRIBUTION: Bisnes Bukan Untuk Sehari. Taktik & Strategi Tahan Lama oleh Wan Nong Muzafar, Pakar Strategik Bisnes dan Penulis Buku Best Seller
  3. CONFIDENT & SOPHISTICATED: Serlah personaliti karisma luar dan dalam (Puan Mary Anni, Guru Perunding Imej Antarabangsa)
  4. POTENSI PERNIAGAAN B2B
    Close Deal sampai Jadi

Program hebat disusun rapi khas untuk usahawan hebat seperti anda. Bagi maklumat lanjut, anda boleh berhubung terus dengan BizGlam 019 675 3057 sebelum 25 September 2018 dan tempah terus pakej Glam Marketing luar biasa yang julung kali kami tawarkan ini.

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI