10 Mac baru-baru ini, selebriti Hafiz Hamidun memuatkan posting pertama, gambarnya bersama seorang bayi lelaki.

“Assalamualaikum @hamdeehafiz moga amanah dari Allah ini dapat saya dan keluarga jaga dengan penuh kasih sayang dan membesar menjadi insan yang soleh dan berakhlak sempurna,”coretnya dalam kapsyen foto bersama Hamdee Hafiz. 

Hafiz 36 tahun, membahasakan dirinya papa kepada Hamdee dilihat ralit mengulit si kecil ini.Sampaikan sanggup tak cukupasalkan keperluan Hamdee dipenuhi.  Hamdee telah punselamat dicukurkan kepalanya serta Hafiz juga sempat menjelaskan mengenai status anak angkatnya itu. 

Bakal Isteri Saya Perlu Terima Hamdee Hafiz 

IKLAN

Ya benar, @hamdeehafiz masih berstatus anak pelihara sehinggalah usia dia dua tahun. Tapi itu tak pernah menjadi alasan untuk saya dan keluarga membezakan kasih sayang dan perhatian kepada Hamdee.” 

Sehingga artikel ini di buat, instagram milik @hamdeehafiz sudah pun diikuti oleh hampir 7490 pengikut. Mungkin tak lama lagi, folllower Hamdee boleh caras ig papanya pula. 

IKLAN

Selain dikurniakan seorang cahaya mata, Hafiz juga mempunyai lapan ekor anak lain ya. Anak-anak itu merupakan kucing peliharaan kesayangannya yang juga mendapat penjagaan rapi. Jika tahun lalu instagram Hafiz dipenuhi dengan lambakan gambar kucing-kucing kesayangan. Mungkin instagram Hafiz tahun 2020 terisi dengan gambar-gambar perkembangan Hamdee pula.  

IKLAN

MW menzahirkan rasa tahniah buat Hafiz Hamidun seisi keluarga dengan kehadiran Hamdee. Dalam satu artikel lain Hafiz mengulas, kalau ditakdirkan dia bertemu jodoh. Bakal isterinya itu perlu menerima Hamdee sebagai sebahagian daripada hidupnya. Tahniah Hafiz. Semoga selepas ini, rezeki jodoh pula datang. 

Sumber foto dari instagram @hafizhamidun 

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI