Watie nafi jalin hubungan dengan Shuib ketika arwah Sarah masih hidup. Isteri Shuib, Watie Hanifiah menjelaskan dirinya tidak pernah menjalin hubungan dengan Shuib ketika Allahyarham Siti Sarah Raissuddin masih hidup.

Seperti yang diketahui ramai, gosip bertebaran apabila ada yang mendakwa wanita yang juga ahli perniagaan itu sudah mengenali Shuib lebih awal. Watie yang mendirikan rumah tangga dengan Shuib atau Shahmira Muhamad, 38, pada 23 Jun lalu menepis fitnah yang bertebaran itu.

Watie Nafi Jalin Hubungan Dengan Shuib Ketika Arwah Sarah Masih Hidup

Wanita itu menerusi perkongsian di Instagram Storiesnya menjawab pertanyaan daripada salah seorang pengikutnya yang bertanya tentang hal tersebut.

Pemilik nama sebenar Fati Nimmatul Adawiyah Hanifiah itu turut mendedahkan dirinya mula berkenalan dengan Shuib bulan selepas pemergian Allahyarham Sarah pada Disember 2021.

“Aiyok, tanggunglah dosa siapa yang fitnah tu. Kami tak pernah kenal pun. Dia mengurat selepas dia bergelar duda,” jawab Watie.

Tunjukkan Bukti Shuib Minta Nombor Telefon Watie

Watie juga turut memberikan bukti tangkap layar mesej langsung dalam laman sosial daripada Shuib yang meminta nombor telefonnya. Bukan itu saja, malah Watie juga turut berkongsi Shuib meminta dirinya memperkenalkan diri pada anak-anak dengan cara yang sangat istimewa.

IKLAN

Watie Nafi Jalin Hubungan Dengan Shuib Ketika Arwah Sarah Masih Hidup “Tanggunglah Dosa Siapa Yang Fitnah Tu”

“Dia buat kejutan, minta saya belikan hamster dan kura-kura untuk anak. Selepas itu hantarkan bawah rumah.

“Masa ini pertama kali saya tahu alamat rumah dia.

“Sekali bila dah sampai dia kata awak kena bagi sendiri pada anak-anak,” tulis Watie.

Selepas mendirikan rumah tangga dengan Shuib, Watie kelihatan begitu mesra melayan anak-anak tirinya. Untuk rekod. Shuib dan Arwah Sarah telah dikurniakan empat cahaya mata iaitu Uwais Alqarni, 11, Dzahira Talita Zahra, 9, Ariq Matin, 6, dan Ayash Affan, 2.

Watie Nafi Jalin Hubungan Dengan Shuib Ketika Arwah Sarah Masih Hidup “Tanggunglah Dosa Siapa Yang Fitnah Tu”

IKLAN

Menarik : “Emak Menilai Yang Baik-Baik Mengenai Watie” Shuib Dapat Restu Ibu

Menarik Lagi: Shuib Niat Kahwin Watie Pertengahan Tahun “Pesan Jangan Ambil Pusing Komen. Kasihan Dia Bukan Selebriti”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

Sumber / Sumber Foto : Instagram Watie Hanafiah

IKLAN

Mingguan Wanita : Suka tengok gelagat Watie melayan karenah anak-anak tirinya. 

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

Tip rumahtangga bahagia dan harmoni kata Bella suami isteri kenalah saling tolong menolong buat apa kerjapun kenalah bersama-sama.