Memiliki suami yang ada rupa, bekerjaya hebat dan dikenali ramai, pendek kata mempunyai pakej sempurna, pastinya sedikit sebanyak menimbulkan kerisauan buat seorang isteri. Apatah lagi, bidang kerja yang terlibat dengan dunia glamor seperti industri lakonan dan pengiklanan yang memerlukan berjumpa ramai orang dan wanita cantik.

Namun situasi tersebut tidak sedikit pun membuatkan Dr Azura Abas, iaitu isteri kepada Dr Say rasa tergugat mahupun risau dengan suami.

Meskipun ada yang mempertikaikan, ini jawapan yang dikongsikan doktor selebriti dikenali ramai, Dr Muhammad Shazril Shaharuddin,32 yang lebih mesra dengan panggilan Dr Say dalam instagram miliknya.

“Tak sangka masih ada yang tanya bini saya soalan ni walaupun kami buat video dah menjawab soalan ni. Lepas tu bila bini saya jawab yang dia tak risau, yang dia dah biasa, somehow yang bertanya tu macam tak puas hati, seakan-akan bukan jawapan yang ingin didengarinya.”

“Mungkin dia ingin mendengar jawapan sensasi seperti “saya masih risau hingga ke harini, saya akan check whatsapp dr say senyap-senyap & saya akan monitor dia bercakap dengan siapa”.

“Sebab rata-rata lihat dalam industri lakonan dan pengiklanan ni, ramai wanita-wanita yang cantik jadi tidakkah isteri saya rasa tergugat atau risau sekiranya saya teringin kepada wanita-wanita tersebut?”

IKLAN

Wanita Cantik Yang Perfect, Hanya Isteri Saya

Ternyata suami kepada Dr Azura Abas ini ada pendirian dan jawapan yang tersendiri. Sekaligus menjawab pertikaian tersebut.

“Okay meh saya nak jawab dari point of view saya. Tak dinafikan dalam industri lakonan dan pengiklanan ni memang ramai gila wanita cantik tapi saya tanya balik, APA BINI SAYA TAK CANTIK KA? Cantik gila dah kot.”

“Dan kalau nak ikutkan setakat wanita cantik, ade beribu kat luar sana tapi wanita cantik yang berpendidikan, wanita cantik yang menjaga kesihatan (siap lift weights), wanita cantik yang banyak kesamaan & senang kata PERFECT PACKAGE so far bagi saya, HANYA ISTERI SAYA. Zaman saya nak fooling around, berfoya-foya, fenfeeling hot ni dah berakhir peeps. Banyak lagi benda lain nak buat in life daripada main perempuan. Cherish your woman & your life will be cherished.”

IKLAN

Baca Lagi Di Sini:

IKLAN

“Wahai Kaum Lelaki Jangan Ingat 100 Peratus Ketidaksuburan Terletak Pada Isteri..” Dr Say Shazril

Dr Say Shazril Dedah Cara Nak Jemput Rezeki, Belanja Dan Bahagiakan Orang Rumah

MW: Ada benarnya. Terbaik jawapan yang diberikan oleh Dr Say ini. Isteri yang dimiliki adalah anugerah dan pilihan jodoh terbaik daripadaNya.Hargai dan bahagiakanlah isteri.

Sumber: Instagram Dr Say Sazril