×
×
×
Login or Register
×
Wanita Bisnes
Siapa sangka, asalnya hanya menjadikan bisnes ini sebagai kerja sambilan saja, sementelah masing-masing sudah mempunyai pekerjaan tetap. Namun, ‘niat bantu keluarga’ inilah mendorong adik beradik ini untuk terus berusaha dan mengecap kejayaan yang tidak disangka-sangka.
Wanita Bisnes
Elly Billionaire Bangga Dapat Didik Anak Melayu Jana Pendapatan Tambahan Sekaligus Bergelar Usahawan
Wanita Bisnes
Hampir setahun kita hidup dalam norma baharu; dibelenggu pandemik Covid19. Begitu hebat penangannya, ramai yang terjejas sumber pendapatan berikutan banyak langkan SOP yang menyebabkan pergerakan dan komunikasi terbatas. Golongan yang terjejas selain ketua keluarga, tentulah para wanita juga kerana mereka turut membantu menjana pendapatan keluarga dan diri. Justeru itu, Mingguan Wanita (MW) sangat prihatin dengan nasib menimpa kebanyakkan rakyat yang terjejas...
Wanita Bisnes
Usahawan berpangkat Crown Diamond Manager (CDM) iaitu kedudukan tertinggi dalam Shajidah Hai O Marketing di bawab team Smart Tycoon Group (STG) memulakan kerjaya sekadar sambilan. Fauwati Abdul Rahman, 55 tak sangka dalam masa 8 tahun dia direzekikan status sedemikian.
Wanita Bisnes
Sejak 19 tahun dulu, butik pengantin yang terletak di Changkat Jering, Perak ini telah memulakan bisnes majlis perancang perkahwinan dan salon rambut. Kemudiannya, diwariskan ke anaknya, Azie Mohamad Zaini.
error: Hello. Cannot.
© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd ❤️ Dikendali Oleh Astro Group