Untungnya wanita ini! Usia baru 23 tahun dapat hadiah Lamborghini. Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu.

Bagaikan mimpi jika dihadiahkan barangan mewah apatah lagi nilainya jutaan ringgit.

Setiap insan pasti gembira apabila hari ulang tahun kelahiran diingati bukan itu saja malah menerima kejutan dengan hadiah yang cukup mewah.

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

Untungnya Wanita Ini! Usia Baru 23 Tahun Dapat Hadiah Lamborghini Nilai RM1.5 Juta Sempena Hari Jadi

Untungnya Wanita Ini! Usia Baru 23 Tahun Dapat Hadiah Lamborghini

Pastinya momen sambutan kelahiran yang ke-23 wanita yang juga influencer media sosial turut bergelar usahawan yang juga pemilik nama sebenar Siti Suriani Wahiddin atau lebih dikenali dengan panggilan Siti Jamumall tidak akan dilupakan.

Momen berharga tersebut tidak dijangka dan seperti bermimpi tatkala menerima hadiah mewah itu daripada insan istimewa Mommy Hana.

“Saya berasa sangat terkejut dan tangan terketar-ketar.

“Alhamdulillah, syukur kepada Allah.

“Sejujurnya, saya tidak pernah menjangka malah jauh sekali terfikir akan mendapat hadiah mewah ini. Sebak dan tak terkata dibuatnya,” luah Siti Jamumall yang cukup terharu.

Untungnya Wanita Ini! Usia Baru 23 Tahun Dapat Hadiah Lamborghini Nilai RM1.5 Juta Sempena Hari Jadi

IKLAN

Kenangan Berharga Dalam Diri

Di kala rakan lain seusianya masih mencari pekerjaan, Siti Jamumall sangat beruntung kerana mendapat hadiah Lamborghini Hurucan dengan nilai RM1.5 juta.

“Terima kasih kepada Mommy Hana yang berjaya membuat kejutan ini pada sambutan hari jadi saya.

“Sebelum ini saya ada berkolaborasi dengan Mommy Hana.

“Jadi, sewaktu sesi ‘live’ di TikTok, dalam tempoh enam jam saya berjaya mencapai jualan lebih RM1 juta. Bagi saya, ia memang sesuatu yang luar biasa.

“Sekarang saya juga adalah top 1 untuk ‘ranking sale’ paling banyak dalam jangka masa yang singkat yang mana dalam tempoh satu jam ‘live’ terus hit,” katanya.

Untuk pengetahuan, Mommyhana dikenali dengan produk interaktif My first book, ExcelHana dan mengeluarkan produk pendidik berteknologi.

IKLAN

Baca Disini : ‘Memang Kereta Viva Baik Hati..’ Ada Sebab ‘Vanfire’ Pancit Dekat Selekoh

Jiwa Wincci Tenang Melangkah Ke Masjid “Sering Takut Kerana Selalu Orang Cakap Bukan Islam Dilarang Masuk”

Untungnya Wanita Ini! Usia Baru 23 Tahun Dapat Hadiah Lamborghini Nilai RM1.5 Juta Sempena Hari Jadi

Mingguan Wanita : Bertuah badan muda-muda lagi dapat hadiah kereta mewah. 

Tip Cantik Isteri, Ibu & Selebriti Datin Elvina

IKLAN

Jom daftar sekarang!!! KELAS JAHITAN KREATIF

Untungnya Wanita Ini! Usia Baru 23 Tahun Dapat Hadiah Lamborghini Nilai RM1.5 Juta Sempena Hari Jadi

Klik link untuk daftar: https://toko.ideaktiv.com/product/kelas-jahitan-kreatif/

Tak pernah pegang mesin, tak bermakna mak-mak tak pandai menjahit. Pelajari kaedah dan teknik jahitan mudah dalam kelas satu hari sahaja.
Dalam masa beberapa jam, walaupun beginner anda mampu menyiapkan satu tote bag daripada jeans terpakai dan nasi lemak recyclable bag.

Projek 1: Denim Tote Bag
Jom tukar jeans yang tak muat dipakai menjadi tote bag. Teknik yang dipelajari bermula daripada cara memotong kain, membuat ukuran kain, menjahit lurus, jahit tangkai beg, cara cantuman sehinggalah siap sebiji beg.

Projek 2: Shopping Bag
Beg beli belah berbentuk nasi lemak! Beg kitar semula ini bukan saja menjimatkan ruang, malah dapat melindungi alam sekitar kerana kurangnya penggunaan beg plastik. Teknik yang bakal dipelajari adalah cara jahitan melengkung, jahitan lurus, cara mengukur saiz beg dan cara membuat lipatan.

Jangan ketinggalan sertai Kelas Jahitan Kreatif Denim Tote Bag & Shoping Bag di SewingWorld, One City Subang Jaya pada 15 Oktober 2022 bermula 930 pagi hingga 5.30 petang. Yuran RM60 sahaja.

#kelasjahitankreatif
#sewingworldgallery

ROAD TO SILVER BUTTON YOUTUBE MINGGUAN WANITA
Tak kenal maka tak cinta. Nak kenal Mingguan Wanita terus setia bersama kami di YouTube Mingguan Wanita. Hampir 700 video menarik untuk anda tonton. Segalanya tentang dunia wanita dan keluarga. Klik https://www.youtube.com/c/MingguanWanitaOfficial
dan Subscribe kami di YOUTUBE MINGGUAN WANITA.

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI