Tiada lagi kelibat Elly Mazlein di program All Stars Gegar Vaganza!

“Setelah memberi pertimbangan secara teliti, dengan rasa berat hati, Astro dan Kak Lina (Elly Mazlein) mengumumkan pengunduran Kak Lina dari program All Stars Gegar Vaganza atas hal-hal peribadi. Walaupun berasa sedih, pihak Astro menghormati keputusan yang diambil,” kata Naib Presiden Strategi Pembangunan Kandungan Hiburan Melayu Astro, Raqim Ahmad.

Tiada Lagi Kelibat Elly Mazlein Di All Stars Gegar Vaganza, ASTRO Umum “Kak Lina”Undur Diri

All Stars Gegar Vaganza akan terus dihoskan oleh Nabil Ahmad dan Jihan Muse serta barisan juri professional dan bintang-bintang yang bertanding.

IKLAN

“Pastinya para peminat Kak Lina masih berkesempatan untuk menonton personaliti kesayangan ramai ini menerusia program-program Astro yang akan datang”,katanya lagi.

Dalam kenyataan yang sama, Elly Mazlein atau nama sebenarnya Sharifah Aida Mazlina Syed Hanafi, 43 tahun turut mengucapkan penghargaan buat peminat yang telah banyak memberi sokongan terhadapnya sepanjang mengendalikan program tersebut.

IKLAN

Tiada Lagi Kelibat Elly Mazlein Di All Stars Gegar Vaganza, ASTRO Umum “Kak Lina”Undur Diri

Menjengah ke laman Instagram milik Elly Mazlein yang lebih sinonim digelar Kak Lina Pom Pom, selebriti berusia 43 tahun ini memuat naik perkataan maaf bersama paparan skrin berita mengenai pengundurannya itu.

IKLAN

“Saya ingin mengambik kesempatan ini juga untuk mengucapkan terima kasih kepada semua yang menyokong Kak Lina sepanjang siaran All Stars Gegar Vaganza. Sesungguhnya saya amat menghargainya,” ujarnya.

Tiada Lagi Kelibat Elly Mazlein Di All Stars Gegar Vaganza, ASTRO Umum “Kak Lina”Undur Diri

Elly Mazlein terpilih mengacarakan Gegar Vaganza musim kesembilan tahun lalu menggantikan Jihan Muse yang sedang bercuti selepas melahirkan anak keduanya. Ada penonton yang dapat menerima keberadaannya di pentas itu bersama Nabil dan Jihan, dan tidak kurang juga yang memberikan kritikan. Elly Mazlein baru-baru ini menerima kritikan cara dia mengacara program tersebut. Elly bukan saja dikritik netizen di media sosial, tetapi juga artis dan pengacara lain.