guardian

Bertudung tidak semestinya anda membiarkan rambut tanpa dijaga dan dirapi.Sebenarnya, inilah yang perlu anda titikberatkan agar rambut sentiasa segar dan bebas tanpa sebarang masalah lain yang datang seperti kelemumur, tidak bermaya dan sebagainya.

Kadang-kadang penggunaan shampoo yang tidak sesuai boleh memudaratkan lagi keadaa nrambut anda. Jadi, apa kata anda manfaatkan perapian rambut yang ringan dan segar sepanjang hari.

Melalui penggunaan SUNSILK HIJAB HAIR MIST REFRESH & SUNSILK HIJAB HAIR MIST VOLUME boleh membantu membuatkan rambut anda kekal lembut walaupun seharian bertudung atau berada di bawah matahari terik.

Serlahkan Penampilan Segar Sepanjang Hari Dengan Sunsilk & Nivea

Bukan itu sahaja, buat anda yang bertudung, SUNSILK HIJAB HAIR MIST REFRESH & SUNSILK HIJAB HAIR MIST VOLUME sangat bermanfaat dalam memberikan rasa ringan, wangi dan segar sehingga 48 jam.

Serlahkan Penampilan Segar Sepanjang Hari Dengan Sunsilk & Nivea

IKLAN

Hilang Bau Peluh Dengan NIVEA WOMEN DEODORANT ROLL ON EXTRA WHITENING

“Alamak, lepas nie ada majlis lagi. Badan dah berpeluh, malu kalau orang sebelah bau peluh aku”

Kadang-kadang, kita tidak sedar bau peluh yang dialami. Maklum sahaja, sibuk dengan urusan kerja yang ada masa berada di pejabat, tiba waktu tengah hari perlu berjumpa dengan klien. Kesibukan ini membuatkan anda tidak sempat untuk membersihkan badan.

Lebih memalukan dengan bau badan yang kurang menyenangkan. Sebagai seorang yang aktif dan bebas bergerak, tentunya anda inginkan keselesaan terutamanya apabila berpeluh.

IKLAN

Serlahkan Penampilan Segar Sepanjang Hari Dengan Sunsilk & Nivea

Melalui NIVEA WOMEN DEODORANT ROLL ON EXTRA WHITENING, ia sangat membantu dalam penjagaan yang optimum dan kecantikan untuk membaiki dan memutihkan kulit, sekaligus mengetatkan liang dan melicinkan kulit.

Melalui penggunaan ini juga, ia membantu dalam perlindungan anti-perspirasi selama 48 jam, penjagaan yang lembut dan terbukti secara dematologi. Semestinya anda yakin untuk bertemu dengan orang ramai.

Serlahkan Penampilan Segar Sepanjang Hari Dengan Sunsilk & Nivea

IKLAN

Lincah & Bertenaga Dengan NIVEA WOMEN ROLL ON SILKY SMOOTH#

Manakala dengan NIVEA WOMEN SILKY SMOOTH, ia bukan sahaja memberi perlindungan 48 jam yang boleh dipercayai untuk kulit anda tetapi diformulasikan dengan perapi kulit untuk kulit licin dan lembut.

Menariknya, penggunaan ini tidak meninggalkan sebarang kesan pada pakaian anda. Tentu sekali anda yakin dengan setiap penampilan walaupun terpaksa menempuh suasana yang sibuk sepanjang hari.

Menarik Menanti Anda di GUARDIAN!

Dapatkan beg tote Naelofar pada harga RM17.90(NP: RM29.90) apabila anda berbelanja lebih RM20 ke atas dengan jenama produk (Avene, Enchantuer, Ensure, Garnier, GoodMorning, Kotex, Latacyd, Liese, L’oreal, Maybelline, Nivea, Nutox, Pantene, Perfume Generic, Physiogel, Silkygirl, sunsilk and ubermen). Atau, berbelanja lebih RM30 ke atas dengan produk lain di stor Guardian. Sementara stok masih ada. Jangan lepaskan peluang ini!

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI