Nama Ahmad Fedtri Yahya atau lebih dikenali Fedtri Yahya,40 yang merupakan Pengacara dan Personaliti TV yang tidak asing lagi di dalam dunia penyiaran. Pantas masa berlalu, rupanya sudah sedekad Komposer dan penulis lirik lagu puitis ini mendirikan rumahtangga dengan isteri tersayang, Nurul Anati Ismail,36 dan dikurniakan 4 orang cahaya mata.

Hargai Pengorbanan Isteri

Sempena ulangtahun perkahwinan yang ke-10 pada hari ini, 28 Mei, Fedtri menzahirkan penghargaan pada isteri tercinta. Sekaligus menghargai pengorbanan isteri yang bertarung nyawa melahirkan anak-anak mereka. Bagi Fedtri, setiap lelah dan pengorbanan isterinya dalam membina keluarga, hanya Allah yang dapat memberikan sebaik-baik ganjaran.

“Alhamdulillah, today is our 10th anniversary.Pantas waktu berlalu, sudah 1 dekad berjuang membina kehidupan bersama isteri dan 4 orang cahaya mata. 4 kali bertarung nyawa melahirkan. 4x juga pernah keguguran.

Sedekad Usia Perkahwinan Fedtri Yahya, “Hanya Allah Dapat Membalas Sebaik-Baik Ganjaran”

Pengorbanan isteri dalam membina keluarga ini, hanya Allah yang dapat membalas sebaik-baik ganjaran. Rumah tidak lengkap dipanggil rumah, kecuali setelah ada wanita solehah dan ibu misali di dalamnya.

Sedekad Usia Perkahwinan Fedtri Yahya, “Hanya Allah Dapat Membalas Sebaik-Baik Ganjaran”

Terima kasih buat semua yang mendoakan kebahagiaan kami. Semoga kebahagiaan milik kita semua. Amin ya Allah,”ujarnya.

Terdahulu, Fedtri berkahwin dengan Nurul Anati Ismail yang dikenalinya ketika mereka sama-sama terlibat dalam program Dari Masjid Ke Masjid pada 28 Mei 2011.Hasil 10 tahun usia perkahwinan pasangan ini, mereka dikurniakan empat anak, iaitu Indah Sutera Jannah, Ahmad Willdan Arjuna, Indah Rauvda Inaara dan Ahmad Firaas Mevlana.

Sedekad Usia Perkahwinan Fedtri Yahya, “Hanya Allah Dapat Membalas Sebaik-Baik Ganjaran”

Baca Lagi Di Sini:
Ahmad Fedtri Yahya Amal Cara Tradisional Buang Toksik Sebelum Tidur

MW: Tahniah dan selamat menyambut Ulangtahun Perkahwinan ke-10 buat Fedtri Yahya dan isteri. Pengorbanan isteri memang tak terbalas dalam membina keluarga. Semoga mahligai yang dibina berkekalan dan bahagia hingga ke syurga.

Sumber: Fedtri Yahya

JOM SERTAI GRUP TELEGRAM BANGKIT WANITA MW

Kesan pandemik C19, ramai gaji dipotong atau dibuang kerja. Boleh buntu juga sekejap. Namun, ada berita baik untuk para wanita B40 & M40. Mingguan Wanita prihatin dengan nasib menimpa anda dan susulan itu, kami menjemput semua untuk menyertai group Telegram Bangkit Wanita MW sebagai platform untuk mendapatkan info niaga, promosi kursus, tip berbisnes, perkongsian usahawan yang memberi inspirasi dan lain-lain.

IKLAN

Klik link ini untuk menyertainya: https://t.me/bangkitwanitaMW

Selepas penganjuran Webinar Bangkit Wanita #bisnesdarirumah, Mingguan Wanita menerusi kempen Bangkit Wanita, membuka pendaftaran kepada kursus latihan praktikal jangka pendek.

Kursus-kursus akan bermula hujung Mei hingga Ogos ini dan kemuncak kepada kempen ini ialah penganjuran Konvensyen Inspirasi CEO Bisnes Viral.Kursus latihan yang ditawarkan akan berlangsung selama sehari setiap satu dan orang ramai khasnya wanita B40 dan M40 boleh memilih kursus yang diminati.

Apa yang menarik, kursus-kursus ini memang direka khas untuk mereka yang mahu berniaga sebaik tamat latihan asas kemahiran ini.Sejumlah tujuh kursus asas latihan praktikal dan demo dibuka untuk penyertaan merangkumi sektor makanan, pengurusan, busines kedai online, jahitan dan perkhidmatan.

IKLAN

Nak Jadi Usahawan Viral, Ini Pilihan Antara Kursus Kemahiran Untuk Wanita B40 & M40

Sedekad Usia Perkahwinan Fedtri Yahya, “Hanya Allah Dapat Membalas Sebaik-Baik Ganjaran”

JOM PANDAI BAKERI. BUAT DUIT JUAL KEK DAN ROTI
Dibuka dalam dua pilihan tarikh iaitu pada 31 Julai 2021. Peserta akan mengadun dan membakar sendiri adunan agar dapat kenal pasti formula menghasilkan satu adunan sempurna bagi kek dan roti. (https://toko.ideaktiv.com/product/jom-pandai-bakeri-buat-duit-jual-kek-dan-roti/ )

Sedekad Usia Perkahwinan Fedtri Yahya, “Hanya Allah Dapat Membalas Sebaik-Baik Ganjaran”

JOM JAHIT BAJU KURUNG. BUAT DUIT JAHIT DI RUMAH
Orang kata kalau pandai jahit baju kurung, maka nak jahit pelbagai jenis baju lain akan jadi lebih mudah. Kursus dijalankan dalam dua pilihan tarikh iaitu 7 & 8 Ogos 2021 ( https://toko.ideaktiv.com/product/jom-jahit-baju-kurung-buat-duit-jahit-di-rumah/ )

IKLAN

Sedekad Usia Perkahwinan Fedtri Yahya, “Hanya Allah Dapat Membalas Sebaik-Baik Ganjaran”

Mingguan Wanita juga boleh diikuti di

YouTube : https://www.youtube.com/c/MingguanWanitaOfficial

Telegram: https://t.me/bangkitwanitaMW

Twitter: https://twitter.com/mingguanwanita

Instagram: https://www.instagram.com/mingguanwanita

#bangkitwanita
#langkahyakinlakarkejayaan
#bisnesdarirumah
#mingguanwanita

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI