Sungguh tak sangka kentut yang sering mengeluar ‘gas’ berbau busuk dan sering dianggap ‘menjijikan’ kini ‘didakwa’ boleh merawat macam-macam penyakit. Malah ramai yang sanggup menunggu giliran yang lama untuk mendapatkan rawatan kentut ini.

Seorang Paderi di Afrika Selatan mendakwa mampu menyembuhkan pelbagai jenis penyakit dengan hanya kentut di hadapan muka pesakit yang datang menemuinya.

Suara.com melaporkan, Christ Penelope dari Bandar Siyandani, Limpopo berkata, dia bukan sekadar kentut di hadapan pesakit tetapi memberikan mereka kesembuhan.

“Bukan hanya kentut semata-mata, saya sembuhkan mereka,” tegasnya.

Cemar Nama Baik Gereja

Kaedah Penelope bagaimanapun mendapat bantahan beberapa paderi lain yang beranggapan perbuatannya mencemarkan nama baik gereja.

“Gereja adalah tempat yang suci. Perbuatan ini bertentangan dengan kepercayaan agama kami,” kata paderi di gereja SevenFold Holy Spirit.

Meskipun kaedahnya lelaki ini luar kebiasaan namun ramai penduduk tempatan yang mempercayainya malah sanggup beratur lama menunggu giliran.

Ada yang sanggup menunggu dua bulan dalam senarai berjumpa Penelope semata-mata mahu mendapatkan rawatan kentut yang disediakannya. Tidak kurang juga ada yang mengumpul kentut Penelope dalam bekas yang bertutup.

Sanggup Beratur Tunggu Giliran Buat Rawatan KENTUT Di Muka, Sembuhkan Penyakit!

Sementara itu, Penelope mempertahankan tindakannya itu dengan menyatakan bahawa apa yang dilakukannya itu adalah untuk menunjukkan kuasa Tuhan. Menurutnya lagi, kentut ke muka orang adalah penting supaya ‘tenaga penyembuhan’ dapat masuk ke dalam badan dan menyembuhkan pesakitnya. Tidak kira kecaman yang diterima, bagi Penelope dia tidak kentut ke muka pesakitnya, tetapi tindakannya itu adalah untuk merawat pesakitnya.

Baca Lagi Di Sini:

IKLAN

Cara Buat Sendiri Jamu Buang Angin, Lawaskan Perut,Atasi Keputihan, Kecutkan Peranakan & Awet Muda

Tak Sempat Berurut, Cuba Petua Mudah Buang Angin Dalam Badan Ni

MW: Macam-macam hal. Ada juga yang mudah percaya rawatan kentut boleh menyembuhkan macam-macam jenis penyakit. Aduhai.. memang tak sanggup!

Sumber: Hmetro, Kool FM

JOM SERTAI GRUP TELEGRAM BANGKIT WANITA MW

Kesan pandemik C19, ramai gaji dipotong atau dibuang kerja. Boleh buntu juga sekejap. Namun, ada berita baik untuk para wanita B40 & M40. Mingguan Wanita prihatin dengan nasib menimpa anda dan susulan itu, kami menjemput semua untuk menyertai group Telegram Bangkit Wanita MW sebagai platform untuk mendapatkan info niaga, promosi kursus, tip berbisnes, perkongsian usahawan yang memberi inspirasi dan lain-lain.

Klik link ini untuk menyertainya: https://t.me/bangkitwanitaMW

IKLAN

Selepas penganjuran Webinar Bangkit Wanita #bisnesdarirumah, Mingguan Wanita menerusi kempen Bangkit Wanita, membuka pendaftaran kepada kursus latihan praktikal jangka pendek.

Kursus-kursus akan bermula hujung Mei hingga Ogos ini dan kemuncak kepada kempen ini ialah penganjuran Konvensyen Inspirasi CEO Bisnes Viral.Kursus latihan yang ditawarkan akan berlangsung selama sehari setiap satu dan orang ramai khasnya wanita B40 dan M40 boleh memilih kursus yang diminati.

Apa yang menarik, kursus-kursus ini memang direka khas untuk mereka yang mahu berniaga sebaik tamat latihan asas kemahiran ini.Sejumlah tujuh kursus asas latihan praktikal dan demo dibuka untuk penyertaan merangkumi sektor makanan, pengurusan, busines kedai online, jahitan dan perkhidmatan.

Sanggup Beratur Tunggu Giliran Buat Rawatan KENTUT Di Muka, Sembuhkan Penyakit!

Nak Jadi Usahawan Viral, Ini Pilihan Antara Kursus Kemahiran Untuk Wanita B40 & M40

JOM PANDAI BAKERI. BUAT DUIT JUAL KEK DAN ROTI
Dibuka dalam dua pilihan tarikh iaitu pada 12 Jun dan 26 Jun 2021. Peserta akan mengadun dan membakar sendiri adunan agar dapat kenal pasti formula menghasilkan satu adunan sempurna bagi kek dan roti. ( https://toko.ideaktiv.com/product/jom-pandai-bakeri-buat-duit-jual-kek-dan-roti/ )

Sanggup Beratur Tunggu Giliran Buat Rawatan KENTUT Di Muka, Sembuhkan Penyakit!

IKLAN

JOM JAHIT BAJU KURUNG. BUAT DUIT JAHIT DI RUMAH
Orang kata kalau pandai jahit baju kurung, maka nak jahit pelbagai jenis baju lain akan jadi lebih mudah. Kursus dijalankan dalam dua pilihan tarikh iaitu 12 Jun dan 26 Jun 2021 ( https://toko.ideaktiv.com/product/jom-jahit-baju-kurung-buat-duit-jahit-di-rumah/ )

Sanggup Beratur Tunggu Giliran Buat Rawatan KENTUT Di Muka, Sembuhkan Penyakit!

Mingguan Wanita juga boleh diikuti di

YouTube : https://www.youtube.com/c/MingguanWanitaOfficial

Telegram: https://t.me/bangkitwanitaMW

Twitter: https://twitter.com/mingguanwanita

Instagram: https://www.instagram.com/mingguanwanita

#bangkitwanita
#langkahyakinlakarkejayaan
#bisnesdarirumah
#mingguanwanita