Syukur alhamdulillah, pelakon Datin Rebecca Nur Al Islam sudah selamat melahirlan bayi lelaki pada jam 8.20 pagi semalam.

Berita gembira itu dikongsi sendiri oleh pengurusnya menerusi akaun Instagram (IG) bernama Carlos Hills.

Menurutnya, Rebecca telah selamat melahirkan bayi yang merupakan anak kelima di sebuah hospital swasta di Kuala Lumpur.

IKLAN

Becca dan suami mendirikan rumah tangga pada 14 Januari 2011 dan dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu Nor Anggun Raverra, 6, Nor Anggerik Renesmee, 5, Nor Aliff Al-Raffael, 2, selain seorang anak angkat, Nor Adam Daniel, 10.

Carlos turut memuat naik foto Rebecca dan suami, Datuk Nor Azam Sulaiman bersama bayinya di dalam bilik bersalin.

IKLAN

“Syukur alhamdulilah sekalung tahniah to my boss and family Datin @rebeccanuralislamahmad dan Datuk @azambecca it’s baby boy #1872018 selamat melahirhan jam 8.20am @gleneagleskl,” 

Sementara itu, menerusi kemaskini di akaun IG peribadi Rebeccca, pelakon itu terdahulu memberitahu dia bakal menjalani pembedahan untuk melahirkan anak kelimanya itu. Rebecca juga sempat meminta maaf serta memohon agar mendoakan proses kelahirannya itu berjalan lancar dan dipermudahkan.

IKLAN

Assalammualaikum Salam Wednesday #18072018 #180718 today? And Very Good Morning To All My Lovely Family,Friends And Followers ❤️InsyaAllah Today around 8am Saya Akan Menjalani Proses Kelahiran Anak dgn Pembedahan *semuaanakceaser btw,Terima Kasih semua di Atas Segala DOA dan Ucapan,Saya Baca dan Saya Hargai?❤️Minta Maaf Jika sepanjang berkenalan Saya Ada Kesalahan yang diLakukan Sengaja Atau Tidak Sengaja Kepada Suami, Anak-anak ,Family, Teman-teman dan Ke semua yangg Mengenali Saya. Yang Baik ITU Datang DariNya. Yang sebaliknya Dari Kelemahan Diri Saya Ini, Maaf Dari Hujung Rambut Hingga Hujung Kaki. Love you All

Di ruangan komen gambar miliknya, rata-rata peminat Rebecca teruja dan mengucapkan tahniah di atas kelahiran bayi kelimanya itu.

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI