projek pikat hati suami

Dalam rumah tangga ada fasa yang kita rasa suami macam dah berubah, tak seperti zaman bercinta dulu-dulu. Apa silapnya, masing-masing terlalu sibuk atau suami dah bosan dengan isteri?Allah… ini yang isteri kena gali balik, mesti wujudkan projek pikat hati suami dalam diam.

Sebenarnya suami bukan tak faham kesibukan mak-mak tetapi suami ni kadang dia ego, dia tahu dia salah tetapi tak reti nak pujuk isteri. Maka penyelesaian yang ada, isteri terpaksa pujuk diri sendiri dan ambil hati suami balik. Kemudian barulah boleh buat sesi meluah dan jelaskan apa yang tak patut berlaku dalam hubungan.

Atau nak lagi padu, ikut resepi pikat suami daripada Puan Felinna Nadea Ed Fattah ini perlahan-lahan…

Merajuk, Jangan Berlebihan

Kakfel selalu yakin untuk mendapat suami yang baik kakfel perlu menjadi sangat baik.

Lelaki ni luarnya ego, dalamnya lemah bila kena dengan wanita yang bijak kawal emosi mereka, bertolak ansur dan mudah bekerjasama.

IKLAN

Sebagai wanita kita dilahirkan sangat sensitif dan mudah emosi, tetapi itu bukan alasan untuk kita terus jadi macam tu.

Boleh merajuk tapi jangan berlebihan, boleh marah tapi dalam keadaan terkawal, jaga suami, jaga mulut, jaga aib, jaga hati dan jaga makan minum mereka.

Projek Pikat Hati Suami

Untuk mencari rumahtangga yg tenang tak mudah, kakfel sendiri mengorbankan sikap baran, sikap keras hati dan banyak lagi untuk pastikan kakfel blend dengan suami.

IKLAN

Di awal perkahwinan kakfel redha ikut suami tinggal dgn ibu dan bapa mertua, redha suami tinggal dalam keadaan mengandung untuk cari rezeki, dan redha suami tak banyak duit.

Kakfel tak berleter, tak maki suami malah tak bagi dia tekanan. Semakin matang kita, semakin kita rasa, kita dah tak perlu jadi wanita biasa. Kita kena jadi luarbiasa.

Kakfel tahu sebab suami kakfel pun banyak berubah, bukan dia cenggitu terus terus, banyak dia berubah bila kakfel pon berubah.

IKLAN

Jenis Orang Lelaki

Lelaki bila bahagia mereka akan berhenti berfikir mencari kehidupan lain, kerana lelaki ini bukan multitasking macam wanita. Mereka tak boleh banyak-banyak kerja. Hhee

So kalau suami jahat, takmau solat, takmau taubat…cubalah.. buat projek pikat hati lelaki, kaji silap kita sebagai isteri, mungkin suami rimas kita banyak berleter, tak sangkut towel pon bising, tak basuh pinggan pun bergaduh.

Then kalau lelaki suka marah, bertabah dan bertahan biar sampai wujud rasa kasihan kepada kita. Lelaki ni marah mereka sekejap, kalau tak dibalas dengan Api mereka akan berhenti.

Kalau lelaki suka curang? Ehemmm siapa boleh jawab dia bawah?

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI