Bila berkahwin, barulah kita tahu hitam putih pasangan. Kalau tak tahan, beberapa bulan kahwin pun boleh berpisah. Belum lagi dugaan lain termasuklah kewangan dan keserasian. Mana-mana pasangan yang boleh terima kelebihan dan kekurangan, ia mampu pertahankan rumahtangga hingga ke hujung nyawa.

Sedihnya, ada juga pasangan yang berpisah hanya kerana perkara yang remeh temeh. Sudah kahwin bertahun tapi bercerai berai dengan alasan tiada kesefahaman. Bertemu dengan orang lain, berkahwin tapi apa yang dilihat ‘orang baru’ tak sama dengan pasangan yang terdahulu. Menyesal pun dah tak guna.

Inilah yang berlaku buat pasangan tua ini. Mereka berpisah dan masing-masing sudah mempunyai kehidupan sendiri. Tapi akhinrya, jodoh tak ke mana. Selama 16 tahun itu, cinta bertaut kembali dan mereka bersepakat untuk rujuk kembali.

Baca Artikel Menarik Lain Di Sini: Tidak SAH Isteri Berkahwin Lain Bila Suami Lafaz Rujuk Dalam Tempoh Iddah

Enggan Rujuk Semula Dengan Bekas Suami, Wanita Mati Dibunuh!

Berpisah Selama 16 Tahun & Rujuk Kembali

Siapa sangka, jodoh dengan orang baru tak kekal lama dan tak seperti yang diharapkan. Akhirnya dengan bersaksikan sanak saudara dan ahli keluarga, pasangan ini mengambil keputusan untuk rujuk semula.

Pasangan Tua RUJUK KEMBALI Selepas 16 Tahun Berpisah & Pernah Kahwin Lain
.

IKLAN

Ndi Ahmad dan adik beradik lain sangat Bahagia dengan kepuasan mak ayahnya untuk bersatu kembali selepas 16 tahun berpisah.

Kini mereka bukan lagi tergolong sebagai ‘Anak Broken Home’.

Dalam perkongsian videonya mengatakan mama dan ayahnya telah rujuk dan berkahwin kembai setelah 16 tahun berpisah. Dalam tempoh itu. Masing-masing sudah berkahwin.

Pasangan Tua RUJUK KEMBALI Selepas 16 Tahun Berpisah & Pernah Kahwin Lain
.

IKLAN

Inilah mpomen paling bahagia kerana dapat melihat kedua orang tuanya runjuk kembali sambil disaksikan oleh anak cucu dan keluarga.

Moga ini merupakan perkahwinan terakhir mereka. Diberi kesihatan dan dipanjangan umur hingga tua Bersama. Dipermudahkam reseki dan dapat melihat anak cucu berjaya. Ammin.

Pasangan Tua RUJUK KEMBALI Selepas 16 Tahun Berpisah & Pernah Kahwin Lain
.

Mingguan Wanita : Kalau dah jodoh. Apa-apa pun isteri pertama tetap menjadi pujaan dan sangat memahami.

IKLAN

Sumber: ndi_ahmad (tiktok)

@ndisalonbarbershopCiee ciee CLBK.. alhamdulillah Rujuk.. yeey uda gk jd korban brokenhome.. wkwkwkwkwkw.. 😅

♬ Sang Dewi – Lyodra & Andi Rianto

 

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

#bangkitwanita
#langkahyakinlakarkejayaan
#bisnesdarirumah
#mingguanwanita

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI