Bella berkongsi rasa gembira dan syukur kerana dirinya kini telah hamil.

“Orang hina mandul, saya tetap sabar.” Syukur disahkan hamil, jadi hadiah anniversary terbesar setelah dua tahun mendirikan rumah tangga.

Setiap pasangan yang mendirikan rumahtangga pasti saja menantikan kehadiran cahaya mata. Tidak semua pasangan yang dikurniakan rezeki menimang cahaya mata dengan cepat.

Ada yang baru berkahwin, terus bunting pelamin. Namun ada juga pasangan yang terpaksa menanti bertahun-tahun barulah dikurniakan cahaya mata. Ini semua ujian dari Allah, sebagai hamba-Nya, kita hanya mampu berserah.

Jadi Hadiah Anniversary Terbesar

Instafamous Bella, yang merupakan isteri kepada Youtuber terkenal Aliff Irfan antara mereka yang diuji dalam penantian cahaya mata.

Ikuti perkongsian Bella di akaun instagramnya,

Happy anniversary yang kedua suami ku ( 14 February ) . Alhamdulillah pejam celik sudah dua tahun and hadiah terbesar untuk tahun ini & anniversary kita adalah baby yang ada dalam perut I.

Semoga kita sentiasa dilindungi oleh Allah SWT, dijauhkan dari fitnah, dijauhkan orang ketiga, sentiasa ke jalan Allah SWT, Amin.

I akan sentiasa ada di sebelah you untuk support, terima kasih sudah menjadi seorang suami yang sabar, baik, setia dan jujur. Itu paling penting dan I harap , you akan menjadi seorang “ daddy “ yang bertanggungjawab dan terbaik untuk anak kita.

IKLAN

Semoga Allah lindungi hubungan kita , love u hubby, forever.

Artikel Berkaitan:

Berkat Kesabaran 7 Tahun Berakhir, Idayu Bersyukur Selamat Melahirkan Cahaya Mata Pertama

Sepuluh Tahun Menanti Cahaya Mata, Jururawat Meninggal Selepas Dijangkiti Covid-19 Dari Pesakit

10 Tahun Akhirnya Azmi Saat Timang Cahaya Mata Sulung, “Macam-Macam Perasaan Kali Pertama Terdengar Suara Baby”

IKLAN

Syukur Disahkan Hamil

Sebelum itu, Bella turut berkongsi rasa gembira dan syukur kerana dirinya kini telah hamil.

Alhamdulillah, terima kasih Ya Allah atas rezeki yang diberikan.

Penantian tepat dua tahun , akhirnya Allah tiupkan malaikat kecil dalam perut ku .

Dengan berbagai dugaan , hinaan dan kecaman yang dapat selama dua tahun ini. Ada yang cakap saya mandul. Ada yang cakap kami tak bernasib baik . Allahuakbar!

IKLAN

Orang Hina Mandul

Tapi saya tetap sabar dan senyum walau dihina banyak kali. Sebab saya percaya rancangan Allah SWT. Allah Maha Besar , Maha Mendengar Lagi Maha Mengasihani.

Terima kasih lagi sekali untuk family saya, family mertua saya yang tak putus doakan rezeki zuriat untuk saya dan suami.

Saya Tetap Sabar

Cuma nasihat Bella untuk semua orang dekat luar sana. STOP untuk hina orang lain, lagi-lagi korang tak tahu perjuangan mereka yang nak dapatkan anak. Nampak mereka senyum, tapi dalam hati sumpah mereka sedih dan down. Kalau boleh mulut jaga tau. Tak baik mempertikaikan rezeki dari Allah SWT. Allahuakhbar!

Untuk anakku , mommy dan daddy akan jaga awak baik-baik. Insyallah. Semoga Allah SWT lindungi kandungan ini dan semoga membesar dengan sihat walafiat. Amin Ya Allah.

Mingguan Wanita : Soal anak memang sesuatu di luar kuasa kita sebagai manusia. Cepat atau lambat semua aturan daripada Allah SWT. Buat mereka yang masih menanti kehadiran cahaya mata, terus berusaha, jangan berputus asa.

Sumber : Instagram bellestrelle

Follow kami di :

Facebook : https://www.facebook.com/mingguanwanita
FB Grup Cerita Mak-mak Hari Ini : https://www.facebook.com/groups/ceritamakmak
Website: https://www.mingguanwanita.my/
Instagram : https://www.instagram.com/mingguanwanita/?hl=en
YouTube: https://www.youtube.com/c/MingguanWanitaOfficial/featured
Twitter: https://twitter.com/mingguanwanita?lang=en
Telegram MW: https://t.me/mingguanwanita

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI