Membuka tirai Mingguan Wanita Talk Show Mingguan Wanita musim kedua, pengacara Siti Elizad bergandingan dengan primadona, Erra Fazira membicarakan pro dan kontra isu berkenaan “Eyelash Extension” atau penyambungan bulu mata palsu.

Dua tetamu selebriti; Rozita Che Wan dan Didie Alias saling berkongsi pengalaman mereka dalam penggunaan bulu mata palsu terutamanya apabila melibatkan urusan harian dan ketika melunaskan tanggungjawab mereka selaku selebriiti. Kedua-duanya menjelaskan bahawa mereka tidak punya keberanian untuk melalui proses penyambungan bulu mata palsu kerana bimbang dengan risiko yang bakal dihadapi.

IKLAN

Diskusi diteruskan dengan komentar dari tetamu selebriti; Ning Baizura yang mengakui melalui proses penyambungan bulu mata palsu. Ning punya definisi tersendiri berkenaan isu ini dan berkongsi pengalamannya. Prof Dr. Muhaya juga berkongsi pandangannya berhubung isu ini dan kesannya dalam urusan ibadah dan kesihatan mata terutamanya.

IKLAN
IKLAN

Bagi anda yang terlepas menyaksikan siaran langsung Mingguan Wanita Talk Show sebentar tadi, jangan lupa saksikan siaran ulangan program istimewa ini di Astro Prima 105, Prima HD 121 pada jam 5 petang ini.

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI