Perlukan RM40K

Sebak tengok keadaan adik kecil Humaira yang perlukan duit RM40K untuk merawat masalah jantungnya, jadi kalau anda sudi mohon hulurkan takat mana yang mampu dan tolonglah panjangkan cerita ini. Untuk cerita penuh tentang penyakit adik ini, baca perkongsian daripada Wan Gilakasot Lawa ini…

Assalamualaikum wbt,

Saya tidak pandai mengarang ayat puitis. Cukuplah saya nyatakan bahawa si comel Humaira amat memerlukan bantuan sumbangan anda. Humaira dimasukkan ke Hospital Tengku Jafaar dari hari dilahirkan 30 Julai 2017 dan didiagnosis mempunyai masalah jantung terbalik (TGA dlm bahasa perubatan).

Humaira perlu menjalani pembedahan jantung di Institut Jantung Negara (IJN) tempoh yg diberikan sehingga 10/10/17(jika ada kekosongan atau secepat mungkin jika keadaan Humaira terpaksa) dan dengan kos pembedahan adalah sebanyak RM40K.

IKLAN

Saya dan keluarga ada memohon bantuan tetapi masih belum ada jawapan dan di sini saya memohon keperihatinan semua untuk menghulurkan walau sedikit sumbangan utk meringankan beban dan sekaligus mengumpul dana utk pembedahan adik Humaira.

In Shaa Allah dengan cara ini serba sedikit dapat membantu adik Humaira. Sumbangan anda boleh terus disalurkan ke akaun saya selaku ayahnya.

IKLAN

Nama: Humaira Binti Azizul Fazly

T/Lahir: 30/07/2017

IKLAN

Ayah Humaira :- 0176460561

Akaun Maybank Azizul Fazly Bin Ahmad Termizi : 155144016627

Kesudian anda semua menghulurkan sumbangan hanya Allah SWT yang dapat membalasnya.

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI