Bila hati suami dah suka pada perempuan lain, mulalah nampak isteri tak menarik. Lepas tu asyik bandingkan dengan perempuan luar yang jauh beza dengan isteri.

Janganlah nak bandingkan perempuan lain dan kata isteri tak menarik, tak seperti dulu. Sedangkan keadaan sudah berubah dan boleh dikatakan isteri tak seperti dulu sebab dia pentingkan pada keluarga, suami dan anak-anak.

Bukan bermakna isteri tak menarik sebab uruskan kerja rumah. Tapi masa yang ada tak sempat untuk isteri bersolek mampan seperti perempuan lain.

Kena faham apa yang Firdaus Shakirin ini katakan. Isteri tak menarik sebab dia hanya berhias ala kadar dan selebihnya untuk uruskan kerja-kerja rumah. Suami kena faham!

Baca Artikel Menarik Di Sini: Surirumah Jangan Rendah Diri Sebab Rasa Macam Tak Kerja, Untungnya Uruskan Keluarga Sepenuh Masa

Kerjaya SURIRUMAH Tak Mewah Tapi PENGORBANANnya Pada Keluarga Kena Hargai

Info Lebih Menarik DI SINI

Isteri Tak Menarik, Suami Jangan Pandang Perempuan Lain

Isteri kita tu memang TAK MENARIK…

IKLAN

Kita tengok isteri kita dan kita tengok tengok perempuan lain di luar, dah tentulah menang kat perempuan luar. Cantik, badan elok, pandai mekap dan wangi lagi.

Perempuan yang ada kat rumah kita tak macam tu pun.

Yala, dia tak macam sebab rumah dia yang kemas sorang-sorang, anak dia yang urus sorang-sorang.

Mana nak nampak kemas dan mana nak nampak menarik.

IKLAN

Bukannya dia jaga anak dan kemas rumah sambil pakai mekap 3 inci, lipstick oren, kebaya ketat. Cubalah suruh dia dok dalam rumah macam tu, kompom kita tak jadi keluar pergi kerja.

Bini keluar sidai baju pun, kita tak bagi…

Takut jiran laki ushar bini sendiri…tapi kita di luar, boleh pulak ushar perempuan lain, pastu compare dengan bini sendiri…

Isteri Berhias Ala Kadar

Isteri kita bukan tak cukup berhias untuk kita, dia cuma dibebani dengan kerja-kerja rumah dan urusan anak-anak sehngga dia hanya mampu berhias ala kadar, simple-simple saja sebab itu saja masa yang dia ada.

IKLAN

Pokoknya, janganlah sesekali banding isteri kita dengan perempuan lain. Tapi kurangkanlah beban dan kerja dia supaya dia mampu kelihatan menarik di mata suaminya.

Mingguan Wanita : Betul sangat aya yang dikatakan itu.

Sumber: Firdaus Shakirin

 

Mingguan Wanita boleh diikuti juga di telegram :
https://t.me/bangkitwanitaMW

Follow kami di :
Facebook Mingguan Wanita
Instagram Mingguan Wanita
Twitter Mingguan Wanita

#bangkitwanita
#langkahyakinlakarkejayaan
#bisnesdarirumah
#mingguanwanita