Tanah suci merupakan tempat ibadah yang dijanjikan segala doa dan hajat yang dipinta akan dimakbulkan atas kehendakNya. Menjadi kelaziman ramai antara kita yang mengirimkan titipan doa kepada sesiapa yang berkunjung ke sana, baik ketika melakukan umrah mahupun ibadah haji.

Semalam, pelakon cantik Nur Fazura Sharifuddin,34 ada memuat naik satu gambar kertas kiriman doa berlatar belakangkan Kaabah didalam posting terkini di Instagramnya.Menurut isteri kepada pelakon Fattah Amin,27 ini, gambar tersebut dihantar oleh adik angkatnya, Siti Nursyazwani Harun atau disapa Wani yang kini sedang berada ditanah suci menunaikan ibadah umrah.

Ini Rupanya 3 Titipan Doa Yang Dikirim Fazura Kepada Adik Angkatnya Di Tanah Suci Buat Dirinya Sayu

IKLAN

Namun apa yang mencuri perhatian ramai adalah meskipun sering mengirimkan doa buat adik angkatnya, namun gambar kiriman doa yang ditulis oleh Fazura sendiri diatas kertas kali ini membuatkan dirinya terlebih sayu. Malah, Fazura juga ada meminta para peminat dan pengikutnya agar sudi mengaminkan doa tersebut ketika menantikan solat maghrib dan isyak malam tadi.

“Subhanallah. Cukup beruntung saya dipertemukan dengan adik angkat saya yang diperkenalkan oleh mama sebagai anak angkat nya sewaktu saya berada di Madinah baru-baru ini.”

“Wani merupakan adik saya yang sangat rajin berdoa lantas sering meminta titipan doa dari saya hampir setiap kali dia melangkah ke Masjidil Haram untuk mengerjakan umrah. Tatkala Wani mengirimkan titipan doa saya yang ditulis kali ini hati saya terlebih sayu.”

“Semoga kita semua sentiasa berada di dalam lindungan Allah SWT dan saya bermohon jika sudi anda semua mengaminkan juga doa-doa saya ini sempena solat Maghrib dan Isyak ini. Salam syukur, kasih dan sayang. “@sitinursyazwani_harun

Ini Rupanya 3 Titipan Doa Yang Dikirim Fazura Kepada Adik Angkatnya Di Tanah Suci Buat Dirinya Sayu

IKLAN

Berikut antara kiriman doa Fazura di tanah suci:

1.Semoga dikurniakan zuriat yang sempurna.
2.Dikurniakan rezeki buat dirinya dan suami supaya supaya dapat membantu keluarga dan orang memerlukan.
3.Dilindungi dan dijauhkan dari fitnah serta hasad dengki manusia.

IKLAN

Ringkas namun cukup bermakna kiriman doa Fazura ini. Mingguan Wanita mendoakan semoga segala impian, hajat yang dipinta dimakbulkan oleh Nya. Semoga bertambah murah rezeki dan dilimpahi dengan kasih sayang berpanjangan. Tak sabar nak tengok fattzura junior!

Sumber:missfazura

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI