Hidayah dedah disihir sejak kematian abam hingga kini, anak kecil turut jadi mangsa.  Segalanya nampak sempurna namun rupanya dalam diam, Siti Nor Hidayah Mohd Ali menderita disihir sejak kematian suaminya, Abam Bocey.

Menyedihkan, hal disihir ini masih berlarutan hingga kini. Tidak hanya dirinya tapi anak tunggalnya, Syed Uthman Hamzah Al Juffrey, 4 tahun turut menjadi mangsa sihir tiada kesudahan ini.

BACA ARTIKEL MENARIK DI SINI :- Hidayah Kesal Akaun Media Sosial Tempatnya Cari Rezeki Digodam, Tahu Angkara Siapa

Hidayah Mahu Ali Puteh Jelaskan Semua RM60,000, “Tiada Sebarang Ansuran”

Ali Puteh Dakwa Jumpa Garam & Mengkarung Depan Rumah Lepas Hidayah Pulang, Padam Video Lepas Tular

Mahkamah Tolak Rayuan Ali, Hidayah Terima Dengan Terbuka “Terima Kasih Semua, Sentiasa mendoakan Saya & Anak”

IKLAN

Balu Abam Bocey Menang Saman Fitnah RM60K, Hidayah Pesan “Pihak Sana” Jangan Lengah Bayar

Hidayah Dedah Disihir Sejak Kematian Abam Hingga Kini

Pendedahan berani ini dilakukan di akuan Instagram miliknya di mana kata Hidayah, dirinya mencari mana-mana pakar perubatan islam, ustaz atau ustazah atau sesiapa saja yang pandai untuk mengubatinya dan Hamzah.

“Assalamualaikum semua, Dayah nak minta pertolongan kepada sesiapa sahaja pakar perubatan islam, ustaz, ustazah atau sesiapa sahaja yang mempunyai kepandaian / perawat mistik & sihir yang boleh mengubati/merawat masalah yang dayah & hamzah disihir & ganguan mistik sejak arwah suami meninggal. Bberlarutan sehingga kini.

 Bahkan Dayah turut menyertakan nombor telefon abangnya sebagai hebahan untuk orang ramai menghubunginya.

IKLAN

Anak kecil turut menjadi mangsa

Tulisnya, mohon kepada sesiapa yang boleh membantu boleh la menghubungi abg dayah di talian 0133548178 En. Azmir.

Selepas pendedahannya, rata-rata pengikutnya menzahirkan rasa terkejut dan sama sekali tidak menyangka anak kecilnya menjadi mangsa. Bahkan mereka mendoakan agar ada perawat sudi membantu Hidayah dan anaknya, Hamzah segera pulih dari gangguan mistik dan sihir ini.

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

IKLAN

Bukan senang melupakan bila suami  cuba dirampas perempuan lain. Pedih hati. Inilah dilalui oleh Bella Astilah. Katanya, memaafkan dan melupakan itu adalah dua perkara yang berbeza. Bukan senang kita nak melupakan perkara-perkara yang pernah melukai hati dan perasaan kita. 

 

 

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI