Hadiah hari lahir Sweet Qismina, Adam Lee ikat tali pertunangan. Wah sama cantik sama padan, semoga ikatan ini berakhir ke jenjang pelamin.

Mingguan Wanita doakan pasangan pelakon yang sudah menyulam percintaan selama tiga dipermudahkan jodoh mereka hingga ke tarikh pernikahan.

Sweet Qismina dan Adam Lee masing masing memuat naik gambar pertunangan di Instagram dan rata-rata peminat mengucapkan tahniah dan suka melihat pasangan ini.

Seperti yang dimaklumkan, majlis pertunangan pasangan ini berlangsung pada 24 Oktober di sebuah rumah persendirian di Ampang dihadiri 20 orang tetamu di kalangan ahli keluarga masing masing dengan mematuhi prosedur operasi standard (SOP).

Hadiah Hari Lahir Sweet Qismina, Adam Lee Ikat Tali Pertunangan

Paling menggembirakan tarikh tersebut juga merupakab sambutan ulang tahun Sweet Qismina yang ke 24 tahun. Ternyata majlis pertunangan ini berganda kemanisannya buat gadis yang cukup ayu ini.

IKLAN

"Ini bukan babak penggambaran drama, tapi memang kami betul betul bertunang," ungkap Sweet Qismina.

Peminat Sering Bertanya Bila Hendak Ada Ikatan

Pada majlis berkenaan, Sweet menyerahkan tujuh dulang hantaran berbalas lima daripada pihak Adam.

IKLAN

"Lagipun peminat kami sudah lama menanti ada ikatan terjalin. Begitu juga peminat dari Indonesia yang bertalu talu tanya 'kapan' (bila) mahu ada ikatan sah.

"Jadi ini sebagai mukadimah sebelum kami melangkah ke fasa seterusnya," kata Sweet Qismina yang telah lama merancang untuk mengadakan majlis pertunangan ini.

Ikat Tali Pertunangan Selama Setahun

IKLAN

Sweet berkata, mereka mengikat tali pertunangan selama setahun.

"Perancangan atau keputusan nak kahwin bila belum ada lagi. Kita selesaikan yang ini (bertunang) dulu.

"Lagipun, sektor kreatif sudah kembali aktif selepas kerajaan melonggarkan SOP. Jadi ini juga masa untuk kami bekerja semula," sambungnya.

Sumber Foto : @blackpepperproduction dan Instagram Sweet Qismina

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI