Dr Che Hafiz Tidak Hairan Jika Lufya Sanggup Berbohong. Begitulah antara luahan yang dinyatakan oleh bekas suami pelakon Lufya yang berkongsi sebuah luahan mengenai tajuk Kebenaran Yang Berlaku menerusi akaun Instagramnya sebentar tadi.

Untuk rekod, kemelut tuntutan nafkah Lufya terhadap bekas suami, Dr Che Muhammad Hafiz untuk anaknya seakan tiada kesudahan apabila kes sudah ditutup pihak Mahkamah Syariah sejak Mac lalu. Malah Lufya juga menyatakan perkara tersebut berlaku akibat kesilapan peguam yang mewakilinya apabila tidak muncul di mahkamah untuk perbicaraan.

Terbaru Lufya menerusi temubual sebuah program hiburan menegaskan tindakan kekasih kepada bekas suami membuat laporan polis atas dakwaan dia mengganggu kehidupannya sangat tidak masuk akal.

Dr Che Hafiz Tidak Hairan Jika Lufya Sanggup Berbohong “Isu Pemberian Nafkah Anak, Saya Tidak akan Abaikan Anak Sendiri”

Dr Che Hafiz Tidak Hairan Jika Lufya Sanggup Berbohong “Isu Pemberian Nafkah Anak, Saya Tidak akan Abaikan Anak Sendiri”

Dr Che Hafiz Tidak Hairan Jika Lufya Sanggup Berbohong

Tampil berkongsi kisah, bekas suami Lufya sendiri membuat penjelasan;

IKLAN

“KEBENARAN YANG BERLAKU

Pertama kali saya tidak hairan jika Lufya sanggup berbohong membuat kenyataan yang palsu yang berunsur fitnah kepada masyarakat. Saya lebih mengenali siapa diri dia. Tidak perlu untuk saya terasa atau berasa marah kepada netizen yang memberi reaksi seakan-akan membenci dan tidak menyokong kepada belah pihak saya seperti isu soal nafkah anak. Sebab apa2 sahaja kenyataan yang dikeluarkan oleh dia adalah tidak benar sama sekali dan sudah diubah mengikut kehendak dia sendiri.

Soal isu pemberian nafkah anak.Saya sebagai seorang bapa kandung sudah pasti saya tahu akan tanggungjawab saya dan sudah tentu saya tidak akan abaikan anak saya sendiri. Sy ada bukti yang kukuh untuk diberikan kepada pihak Mahkamah.

Jadi saya harap dia gunakan saluran yang betul dan bukan nya jadi seperti budak2 main lepas perasaan di media sosial yg dimana perkara sebegini boleh minimbulkan spekulasi yang salah oleh masyarakat terhadap saya.

Sy lebih mengenali siapa diri dia dan aib dia juga selama ini saya simpan.Tidak pernah sy dedahkan di media sosial malah saya rasa tiada keperluan untuk menceritakannya sebab dia bukan lagi Isteri saya yg sah dan kami pun sudah lama bercerai bukan baru bercerai 2,3 bulan.

IKLAN

Saya dan bakal Isteri niat kami cuma nak cari jalan penyelesaian yang baik untuk Haura dan sudah cuba yang terbaik untuk berbincang dengan nya (Bukti ada) tetapi telah ditolak malah dibalas dengan kata-kata yang kurang sopan dan juga fitnah.

Saya rasa dia sudah melampau dan saya harap dia dapat menggunakan saluran yang betul bagi menyelesaikan isu yang ada dan jika benar dia ingin selesai Isu tersebut dengan baik.

Be more professional dan jangan libatkan orang yang tidak sepatutnya seperti keluarga saya dan juga bakal Isteri,” kongsi Dr Che Hafiz.

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Che Hafiz (@drchehafiz)

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Che Hafiz (@drchehafiz)

Sumber/ Sumber Foto : Instagram Dr Che Hafiz

RAHSIA CANTIK NASHA AZIZ

Fazura Pesan Wahai Wanita Sayangi & Hargailah Diri Anda! 

Tip Cantik Isteri, Ibu & Selebriti Datin Elvina

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI