Cara Betul Pilih Penapis Air Terbaik, Sesuai Bajet Famili Kecil

Panduan ini penting untuk bantu famili kecil yang tak punya anak ramai memilih penapis air terbaik sesuai kehendak dan bajet mereka. Penapis air ini bermanfaat untuk mendapatkan air minum terawat yang sihat dan selamat diminum seisi keluarga.

Sebab itu, penting pilih penapis air yang sesuai dengan bajet famili anda. Satu kelebihan tambahan, bila penapis air yang dibeli itu ada banyak fungsi dan jadi aksesori cantik di kediaman anda. Hadamkan tip yang Mingguan Wanita kongsikan ini.

Sebab Inilah Penapis Air Coway Sesuai Dengan Bajet Famili Kecil

 

Pertama : Cari Penapis Air Sesuaikan Dengan Ruang Kediaman

Bagi keluarga yang tinggal di kediaman kondominum, SOHO atau apartment tentunya perlukan penapis air yang menjimatkan ruang. Jadi, carilah penapis air yang sesuai dengan kediaman anda.

Cara Betul Pilih Penapis Air Terbaik, Sesuai Bajet Famili Kecil

Penapis air COWAY ini punya kelebaran hanya 7 inci. Penapis air KECIL ini sangat menjimatkan ruang dan memberikan sentuhan berbeza untuk ruang dapur anda dengan reka bentuk anggun, moden dan minimal.

Sebab ciri KECIL dan ANGGUN inilah yang membuatkan ia jadi tumpuan mata sesiapa yang melihat.

 

Kedua : Pilih Untuk Nikmati Air Pantas, Mudah Dan Cepat

Dengan penapis air COWAY ini anda boleh nikmati air pantas dengan penulen air secara terus dengan hanya menyentuh butang digital yang inovatif.

IKLAN

Sekelip mata saja air minum keluar ikut setting yang anda tetapkan. Tak perlu tunggu lama-lama depan penapis air nak dapatkan air yang diinginkan.

Cara Betul Pilih Penapis Air Terbaik, Sesuai Bajet Famili Kecil

Misalnya, untuk penapis air COWAY ini anda cuma perlukan masa 3 SAAT sahaja untuk menikmati air panas. Cepat betul. Bila ada tetamu datang, boleh terus hidang air panas tanpa perlu menunggu lama.

Cara Betul Pilih Penapis Air Terbaik, Sesuai Bajet Famili Kecil

Ketiga : Cari Yang Ada Banyak Fungsi Tetapan Suhu

Hebat tak hebat penapis air COWAY ini, ia punyai 5 tetapan suhu. Iaitu, untuk kopi, teh, susu bayi, suhu bilik dan juga sejuk.

Jika mak ayah tergesa nak bancuh susu anak kecil, boleh terus sentuh butang ‘susu bayi’. Nanti, akan keluar air ikut suhu khas sesuai untuk bancuhan susu anak itu. Semudah itu. Tak perlu dah tunggu lama untuk jerang air bagai.

IKLAN

Cara Betul Pilih Penapis Air Terbaik, Sesuai Bajet Famili Kecil

Keempat : Adanya Fungsi Tetapan Jumlah Air

Mudahnya penapis air COWAY ini, tetapan jumlah air tersedia untuk mak ayah hanya dengan satu sentuhan saja. Boleh pilih nak isipadu air itu banyak mana.

Inilah kelebihan yang buatkan penapis air ini jadi kegemaran rakyat Malaysia. Satu lagi, isipadu air pilihan itu boleh mencecah sehingga 1000ml. Bermakna, boleh guna lama dan bila-bila masa yang mak ayah suka.

Cara Betul Pilih Penapis Air Terbaik, Sesuai Bajet Famili Kecil

Kelima : Ciri Keselamatan Untuk Anak-anak Pun Perlu Diambil Kira

Bayangkan tiba-tiba anak kecil nak ambil air minum, tertekan air panas. Atau anak main tekan-tekan penapis air. Bukankah mengundang bahaya pada anak kan? Sebab itu, penting cari penapis air yang ada ciri ‘child lock’.

Penapis air COWAY ini ada ciri-ciri keselamatan untuk kanak-kanak. Dan tentunya selamat untuk diletakkan di ruang dapur kediaman.

IKLAN

Semua ini perlu anda ambil kira sebelum mencari penapis air.

Tonton video di bawah untuk lihat banyak kelebihan dan kebaikan COWAY – KECIL ini.

Rebut Peluang Promosi Ini

Bila dah faham akan kelebihan penapis air COWAY ini, mak ayah rugi tak ambil peluang rebut PROMOSI yang COWAY sediakan ini.

Cara Betul Pilih Penapis Air Terbaik, Sesuai Bajet Famili Kecil

Harga asal produk RM115 sebulan tetapi untuk promosi pelancaran, COWAY memberikan 2
pilihan :

RM99 sebulan selama 5 tahun
RM88 sebulan selama 6 tahun

Info selanjutnya, layari : https://pakarcoway.my/coway-kecil-pelengkap-gaya-hidup-urban-dan-minimalis/

Untuk tempahan dan dapatkan maklumat lebih lanjut, KLIK SINI