Bila perempuan merajuk be like, gelagat kanak-kanak sempat brbincang ketika menangis  raih  1.3 juta tontonan.  Anak-anak permata hati ibu ayah. Ada saja gelagat mereka lakukan dan ia menjadi kenangan saat membesar.

Gelagat seorang kanak-kanak comel, Hana yang merajuk kerana tidak dibelikan  head massage (benda dipegang ketika dirakam ibunya) meraih tontonan 1.3 juta orang. Dirinya merajuk kerana ibunya tidak membelikannya barang tersebut.

Bila Perempuan Merajuk Be Like

BACA ARTIKEL MENARIK DI SINI:“Alhamdulillah, Syukur Sangat,” Semua Teruja Dr Halina Hamil Anak Ke-7!

Galas Tanggungjawab, Anak Usia 10 Tahun Jaga Ibu Terlantar Selepas Kematian Suami

Apa yang membuat ramai ketawa dan terhibur, saat menangis, dirinya masih  boleh dibawa berbincang.

IKLAN

Ini kerana saat merajuk dan menangis  itu, saat ditanya ditanya ibunya adakah dirinya sudah habis menangis, Hana sempat pause menangis dan menjawap soalan ibunya dahulu. Not yet katanya, cutenya mu dikk. Namun masa yang sama, ibunya masih sambung menyakat, ok sambung menangis lagi

Dalam video yang dikongsi ibunya, @dearlynn, kelihatan Hana diusik oleh ibunya, kalau dah habis menangis beritahu ya. Dan dirinya sempat menjawap ok.

IKLAN
@dearlynnn_♬ bunyi asal – Nyap tahuk

 Tangisannya masih diteruskan termasuk saat disakat ibunya yang bertanya bagaimana kalau air matanya habis kerana berterusan menangis. Dan cutenya Hana masih sempat menyambung tangisannya. Hahaha, boleh pause dan play again. Dan tatkala lagu kesukaannya Combi keluar, Hana boleh berhenti menonton tv seketika sebelum menyambung tangisannya semula.

Berdasarkan komen-komen orang ramai, rata-rata mengakui kecomelannya dan bijaknya dirinya menjawab setiap soalan ibunya dan ada mengusiknya sangat berbakat sebagai pelakon.

IKLAN

Ha, gelagat beginilah yang akan jadi kenangan mak ayah sampai hari tua kelak.

Follow kami di Facebook , Website , Instagram, YouTube , Twitter , Telegram MW dan TikTok Mingguan Wanita untuk mendapatkan info, berita terkini serta artikel-artikel menarik.

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI