Kilafairy tekad berhijab, dia akui bersyukur dapat gembirakan mak dan ayahnya.

Selalu mak yang sebak dan tak dapat menahan air mata tapi lain pula kisahnya dengan keluarga Kilafairy. Artis popular ini membuat kejutan kepada ayahnya, Jahangir Khan. Kilafairy  atau nama sebenarnya Syakila Nisa merakam momen indah ini agar menjadi kenangan abadi buatnya sekeluarga.

Dalam video tersebut, ayah Kilafairy begitu sebak bercampur gembira apabila mengetahui anaknya tekad berhijab. Video ini turut mengundang sebak netizen, mereka begitu gembira dengan penampilan terbaru Kilafairy dan mendoakan artis ini bahagia bersama keluarga. Sehingga artikel ini ditulis, video ini mencatat 328 ribu view di Youtube.

“Family Kila ni jenis yang susah nak nangis depan each other. We don’t  show emotion sangat. But my dad paling sensitif. Me and my dad, kitaorang macam Hindustan sikitlah. I’m glad sempat tengok my dad happy, my family happy,”ujar Kila yang kelihatan begitu manis dan sopan.

Baca sini

https://mingguanwanita.my/ada-ijazah-tapi-jadi-suri-rumah-ini-jawapan-isteri-tomok/

IKLAN

https://www.mingguanwanita.my/16-jam-menahan-sakit-ardell-aryana-selamat-bersalin-awal-pagi-jumaat/

https://www.instagram.com/kilafairyofficial/?hl=en

IKLAN

Netizen Sebak Neelofa Doakan Kilafairy Kekal Istiqomah

Penampilan terbaru Kilafairy turut mencuri perhatian rakan artis, Neelofa. Dalam akaun Instagram ladylofaa, Neelofa mendoakan Kilafairy menjadi wanita solehah yang dicontohi

“Aku doakan semoga kau istiqomah, semoga Allah tak bolak balikkan hati kau. Kuatkan iman. Semoga kau dapat menjadi manfaat dan menjadi wanita solehah yang dicontohi. Semoga bahagia, tenang dan disayangi ramai,”ujar Neelofa.

IKLAN
Kilafairy bersyukur teman-teman sentiasa mendoakannya.

Hikmah WhatsApp Group Road To Jannah

Kilafairy turut memanjat kesyukuran pada Allah apabila dikurniakan kawan-kawan yang sentiasa mendoakan antara satu sama lain. Artis ini berkongsi post dan gambar bersama kawan-kawan baiknya di akaun Instagram miliknya.

“Alhamdulillah, lucky me. Rupanya nama group WhatsApp yang kita saja letak Road To Jannah tu ada hikmahnya. Bertahun juga kita guna nama group ni until today. Love you my Jannah girls,”ungkap Kilafairy penuh makna.

Sumber: https://www.instagram.com/kilafairyofficial/?hl=en