Yb Young Syefura jadi mangsa komen lucah, tampil berbaju kurung tapi dianggap menggiurkan. Sesetengah individu adakala tidak tahu menghormati wanita di mana mereka meletakkan wanita sebagai alat simbol seks.

Tak hairanlah, pantang ada wanita mendedahkan aurat atau pun bertutup litup, akan ada komen berbaur lucah dari lelaki yang menganggap diri mereka gagah di ranjang sedangkan semua itu adalah pura-pura sahaja.

BACA ARTIKEL MENARIK DI SINI :- Anak 9 Minggu Jadi Sendaan Lucah Isu Khatan Di UK, Dr Amalina Mahu Saman Komen Biadap

Rupanya Pelajar Sekolah Paling Ramai Layan Sesawang Lucah, Mak Ayah Patut Ikut Saranan Cikgu Ini Sebelum Makin Parah

Filem Pulau Penuh Babak Soft Porn, Dulu Kini Wanita Sering Dieksploitasi

Bila fikiran tidak memikirkan dosa dilakukan, mereka akan bebas mengeluarkan pendapat di media sosial walau pun ia berbaur biadap.

IKLAN

Yb Young Syefura Jadi Mangsa Komen Lucah

Satu perkongsian dari YB Young Syefura, ahli Parlimen Bentong yang mendedahkan satu komen lucah dan biadap dilakukan  seorang individu iaitu @tengku kudin stone di twitternya semalam membuktikan wujudnya lelaki biadap dan punyai pemikiran menjijikkan. Hal ini harus dipandang serius oleh pihak berkuasa kerana dianggap terlalu memalukan.

Mesra di sapa YB Rara, jelasnya dia hanyalah berbaju kurung dan kejadian ini terjadi selepas dirinya habis menghadiri pembukaan Sidang Parlimen semalam. Kejadian memalukan ini ketika dia melawat  kawasan bencana di  Bukit Tinggi yang dilanda banjir kilat.

“Dari Parlimen tengah hari tadi saya terus Bukit Tinggi site visit kawasan bencana bersama Timb Menteri KETSA. Kebetulan hujan turut sewaktu site visit berjalan dan kami boleh lihat sendiri keadaan semakin teruk.

Tampil Berbaju Kurung Tapi Dianggap Menggiurkan

Tapi apa yang dikesalkan di sebalik penampilannya yang berbaju kurung, muncul komen biadap dari indivdu tersebut yang jelas sangat menjijikkan.

IKLAN

Yb Young Syefura Jadi Mangsa Komen Lucah, Tampil Berbaju Kurung Tapi Dianggap Menggiurkan

 

Yb Young Syefura Jadi Mangsa Komen Lucah, Tampil Berbaju Kurung Tapi Dianggap Menggiurkan

Tulis YB Rara, “pakai macam ni pun kena komen lucah”.

IKLAN

 Jelas ia sesuatu yang teruk dan tindakan undang-undang wajar dibuat untuk lelaki ini belajar menghormati seorang wanita.

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

JOM MAKAN BISKUT RAYA, ADA 10,000 SAMPLE BOLEH DAPAT PERCUMA DI FIESTA HOMEBAKERS USHA-USHA BISKUT RAYA.

Yb Young Syefura Jadi Mangsa Komen Lucah, Tampil Berbaju Kurung Tapi Dianggap Menggiurkan

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI