sawan

Alhamdulillah… sumbangan orang ramai untuk membantu adik Muqri menjalani pembedahan secepat mungkin akhirnya sudah mencukupi.

Kalau tengok keadaan adik ini waktu terjatuh apabila diserang sawan, memang rasa sedih. Cukup berharap agar dia kembali sihat dan cepat pulih seperti biasa.

Dan akhirnya dengan izin Allah, semalam dapat berita gembira jumlah yang diperlukan sudah mencukupi pada jam 8 malam.

Ini merujuk kenyataan daripada Mohammad Noh Salleh di instagram miliknya.

You all did it!

ما شاء الله

Artikel Berkaitan: Adik Muqri Bukan Jatuh Biasa Tapi Sawan, Masih Tak Cukup 13K Untuk Buat Pembedahan Otak

IKLAN

Segala puji bagi Allah! Tahniah and Thankyou sooo soo much kepada yang sebab bantu memberi sumbangan wang, repost posting mohin bantuan dan bantu doa kerana jam 8 PM tadi telah tercapai target 30k collection untuk baby Muqri .. sekali lagi semoga amalan kita di terima Allah swt. Bawah ni satu posting dari sorang sahabat kepada ayah baby Muqri di facebook. Thank you so much korang!! ❤ u all!! Mana yg dah post kat social media boleh delete balik ok?

@mirajamaljaykay
Thankyou mira!!

BERITA GEMBIRA

IKLAN

Syukur ya Allah atas segala pemberianMu

Tuan tuan dan puan puan,dengan ini saya ingin memaklumkan bahawa target kutipan rm30k bagi pembedahan anak kawan saya,Muqri bin Mohd Moses Dzulkarnain telah tercapai jam 8 malam tadi.

Sumbangan Dah Cukup

Saya dengan ini mengucapkan jutaan terima kasih atas sumbangan ikhlas tuan tuan dan puan puan bagi membantu Moses dan isterinya Ili Farhana menguruskan urusan pembedahan anak kesayangan mereka Muqri.

IKLAN

Marilah kita sama-sama berdoa semoga pembedahan Muqri berjaya dan dia membesar menjadi anak yang soleh dan mampu berbakti kepada masyarakat satu hari nanti.

Saya bagi pihak Mohd Moses Dzulkarnain Mohd Rashid aka Musa Rasid dan Ili Farhana Mohd Zarafi dengan penuh rendah diri memohon dihalalkan segala pertolongan yang diberi.

Allah sahaja yang membalas jasa kalian.Allah sahaja yang mampu.

Allahuakbar!