Umur 24, Anya Geraldine Masih Menyusu Botol, Jadi Mudah Tidur

Pelik dan unik tabiat pelakon Indonesia, Anya Geraldine yang satu ini, iaitu masih menyusu botol. Walaupun umurnya sudah mencecah 24 tahun, dia tak dapat nak meninggalkan tabiatnya yang satu itu.

Hal ini dikongsikan sendiri oleh Anya di laman twitternya baru-baru ini. Rata-rata pengikutnya berasa lucu dengan gelagat unik pelakon seksi ini. Bagaimana pun, ibunya tetap berkeras melarang Anya dari tabiat menyusu botol.

Umur 24, Anya Geraldine Masih Menyusu Botol, Jadi Mudah Tidur

Usia 24 Anya Tak boleh Berhenti Hisap Susu Botol

Malah, bukan sekali dua ibunya melarang. Berkali-kali tetapi tak juga dapat dihalang keinginannya itu. Waktu masih bersekolah dalam kelas 6 (kira-kira usia 12 tahun), ibunya pernah membuang kesemua botol susunya. Dengan harapan agar anaknya berhenti dari menghisap susu botol.

Rupa-rupanya, dalam diam dia masih meneruskan menyusu botol sehinggalah melanjutkan pengajian kolej. Dan diteruskan sehingga usianya 24 tahun ini, dia masih tak dapat nak berhenti, biarpun berkali ibunya membuang botol susunya itu.

IKLAN

Umur 24, Anya Geraldine Masih Menyusu Botol, Jadi Mudah Tidur

Tulisnya, “iya jadi ceritanya tuh gue waktu sd kelas 6 disuruh berenti ngedot (menghisap susu) sama nyokap (ibu). Trs semuanya dibuangin, akhirnya suka diem-diem ngedot ampe kuliah. Pas tinggal sendiri lanjut ngedot lagi, tapi kalo nyokap main ke sini pasti dibuang lagi. Jadi beli beli mulu. Gatau kenapa umur udha 24 padahal.”

Umur 24, Anya Geraldine Masih Menyusu Botol, Jadi Mudah Tidur

IKLAN

Alasan orang tuanya, bimbang tabiat anaknya itu akan membuatkan gigi menjadi jongang. Sebaliknya, bagi Anya apabila dia menghisap susu, membuatkannya mudah untuk tidur.

Btw pada belum tau yah kalo gue ngedot wkwkw, sebenernya ini baru beli lagi soalnya tiap ada nyokap gue pasti dibuang (katanya takut gigi gue tonggos (jongang). Ini dibeliin lagi sama pacar gue, kerana ngedot itu enak & gue jadi gampang (mudah) tidur kalo ngedot.”

IKLAN

Apa pun, tabiat unik Anya ini mengundang rasa terhibur di kalangan para pengikutnya di laman twitter miliknya.

Dari Kecil Memang Dah Cantik

Pelakon cantik ini juga ada berkongsi foto kenangan sewaktu kecilnya. Empat keping foto yang membuatkan ramai kagum akan kecantikan yang dimilikinya sejak dari usia bayi lagi.

MW : Haa.. jangan tak tahu, sebenarnya ada je hobi pelik macam ini jadi dekat orang lain. Cuma, tak dikongsi di laman sosial saja.

Sumber/Foto : Anya Geraldine, anyageraldine

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI