sari yanti

Pelakon kecil molek berwajah comel Sari Yanti Dato’ Mohamad Nazari,33 atau lebih dikenali sebagai Sari Yanti telah selamat melahirkan cahaya mata malam tadi. Ia merupakan kelahiran anak ketiga bagi Sari Yanti yang sebelum ini telah memiliki dua orang anak lelaki iaitu Barr Al Aliy,8 dan Basit Al-Haq,6 hasil perkahwinan terdahulu.

Dengan ini, Mohd Nadzri Zainal Abidin,33 atau lebih dikenali sebagai Jep Sepahtu,Jep Sepahtu suami kepada Sari Yanti, telah selamat bergelar abah dengan kelahiran ini.Berkongsi kegembiraan dan pengalaman yang tidak dilupakan, Jepp mengucapkan rasa kesyukuran diatas kelahiran anaknya serta berterima kasih atas ucapan dan doa yang diterima serta ada memuat naik kata-kata berikut didalam posting terbaru instagram beliau;

“Allahuakbar. Syukur Alhamdulillah. Terima kasih atas ucapan serta doa yang tak henti-henti buat kami. Pengalaman yang tak boleh dilupakan. Tq sayang @sariyanti “❤️ #BabyGirl #AnakAbah #Abah

‘Terima Kasih, Sayang..’ Sari Yanti Selamat Bersalin, Jepp Sepahtu Bergelar Abah!

IKLAN

#Babygirl

Meskipun tidak mengumumkan secara rasmi jantina anak mereka, namun menerusi #babygirl yang ditulis, menunjukkan kemungkinan pasangan selebriti ini telah menimang cahayamata seorang puteri.

IKLAN

Sari Yanti, 34,terkenal menerusi peranannya sebagai Kaisara dalam sitkom Kisah Kaisara. Manakala, Jepp Sepahtu merupakan bekas anggota Kumpulan Sepah yang menjuarai Raja Lawak 3 dan Maharaja Lawak 2011. Pasangan ini telah mendirikan rumahtangga pada 25 Februari 2017.

IKLAN

Mingguan Wanita mengucapkan tahniah buat Jepp Sepahtu dan Sari Yanti. Semoga kelahiran bayi comel ini, mengikat kasih sayang, menambah kebahagiaan dan melimpahkan rezeki yang melimpah buat keluarga.Selamat berpantang Sari Yanti!

Sumber:Jepp Sepahtu

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI