Suhaila dan Faizal Hussein ceria sambut ulang tahun perkahwinan ke 20, masing-masing ‘tak makan’ tua. Sebut saja nama Faizal Hussein pasti peminat terkenangkan filem-filem box office lakonannya.

Suhaila & Faizal Hussein Ceria Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Ke 20 Tahun

Penangan filem Gila-Gila Remaja pada tahun 1986 telah berjaya melonjakkan nama Faizal Hussein di persada seni tanah air. Bahkan sampai ke hari ini pun masih ramai yang boleh mengingati jalan cerita filem popular tersebut dan lebih mengenali dirinya dengan gelaran Roy.

Disifatkan antara pasangan selebriti yang merendah diri dan saling melengkapi di antara satu sama lain, kemesraan Faizal Hussein dan isteri tersayang, Suhaila Sulaiman sentiasa dicemburui peminat.

Dalam satu hantaran yang dikongsikan oleh Suhaila, suri hati Faizal Hussein ini berkongsi momen indah sambutan hari ulang tahun perkahwinan mereka yang ke 20 tahun.

Suhaila & Faizal Hussein Ceria Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Ke 20, Masing-masing ‘Tak Makan’ Tua

Suhaila & Faizal Hussein Ceria Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Ke 20, Masing-masing ‘Tak Makan’ Tua

Suhaila & Faizal Hussein Ceria Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Ke 20, Masing-masing ‘Tak Makan’ Tua Suhaila & Faizal Hussein Ceria Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Ke 20, Masing-masing ‘Tak Makan’ Tua Suhaila & Faizal Hussein Ceria Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Ke 20, Masing-masing ‘Tak Makan’ Tua

Masing-masing ‘Tak Makan’ Tua

“Alhamdulillah”- tulis Suhaila diruangan kapsyen berserta #20thanniversary #tillsyurga

IKLAN

Perkongsian tersebut dihujani dengan ucapan tahniah di kalangan peminat dan juga warga maya. Masing-masing mendoakan agar rumah tangga pasangan ini berkekalan hingga ke syurga.

Berikut antara komen-komen warga maya:

Suhaila & Faizal Hussein Ceria Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Ke 20, Masing-masing ‘Tak Makan’ Tua Suhaila & Faizal Hussein Ceria Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Ke 20, Masing-masing ‘Tak Makan’ Tua Suhaila & Faizal Hussein Ceria Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Ke 20, Masing-masing ‘Tak Makan’ Tua Suhaila & Faizal Hussein Ceria Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Ke 20, Masing-masing ‘Tak Makan’ Tua

Untuk info, Faizal dan Suhaila mendirikan rumah tangga pada tahun 2004. Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Fazryn, 19 tahun dan Fazrick, 16 tahun.

Suhaila & Faizal Hussein Ceria Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Ke 20, Masing-masing ‘Tak Makan’ Tua

IKLAN

Sumber: Instagram Suhaila Sulaiman

Baca artikel lain juga: Pasangan Sejoli, Semoga Berbahagia Hingga Jannah. Sam Syatilla Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Ke-7 Di Mekah

 

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE

IKLAN

“Saya turunkan ego saya…

Kakak Hello Kitty. Usahawan ini pernah bercerai dan ramai mengaitkan perceraiannya kerana suami dipaksa pakai baju Hello Kitty.

Mesra disapa Na, mengakui perceraian selama 23 hari dengan suami membuatkan diri dan hatinya tidak kuat. Perlu melakukan kerja-kerja rumah yang selama ini dibantu suaminya, Mohd Afizi.

Dan kerana itulah dirinya mengambil peluang kedua diberi Allah dan mereka kembali rujuk demi anak-anak serta menurunkan ego masing-masing demi membina keluarga bahagia.
Ikuti video penuh kisah suka duka pasangan ini yang memilih peluang kedua dalam kehidupan mereka dalam Sembang Wanita Xtra di saluran YouTube MW.

 

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI