caprice

Kemesraan antara Caprice dan anak tirinya, Aleesya Sofea mengundang rasa senang di kalangan peminatnya. Bak kata mereka, terserlah kasih sayang Caprice pada anak tirinya itu.

Malah, sikap penyayang Caprice turut mendapat pujian daripada isterinya, Farra Inalis atau lebih mesra dengan panggilan Elis ini.

Bila mana Elis berkongsi video anak perempuannya dengan kapsyen yang memaklumkan selepas 6 bulan mengenali Caprice. Anaknya itu sudah memanggil lelaki itu ‘Daddy Caprice’

Aleesya Menangis Rindu Nak Jumpa

Kongsinya lagi, “Harini bila tengah scroll scroll balik gallery terjumpa la video adik (Aleesya) masa awal-awal kenal Ariz dulu.. terbuka hati rasa nak bercerita sedikit kisah kami.

Okey, let me start from the beginning.

Dalam video ni selepas (3-4 kali Aleesya jumpa dengan Ariz) dia punya clingy sampai nangis “rindu nak jumpa”, sebenarnya Aleesya bukan lah sejenis budak yang suka nangis, dan dia susah nak rapat dengan orang.

Anak Elis Dah Panggil ‘Daddy Caprice’

Selepas 6 bulan, anak Elis dah start panggil “Daddy Caprice”. Kadang-kadang dia pun suka menyakat Ariz dengan pangilan “abang bro caprice” dan buat gaya-gaya hip hop. (dah macam kawan sama baya aku tengok)

Secara jujurnya , penguat hubungan kami adalah Aleesya. Selama 2 tahun ++ Elis sebagai single mother tak pernah terfikir untuk berkahwin seawal ini , sebab Elis tak percaya akan ada orang yang akan sayang anak Elis macam I sayang dia.

IKLAN

Orang kat luar mungkin tak nampak or mungkin suami saya tak pernah tunjuk… but I have to say this, Ariz is too caring and loving with children and that became the no.1 reason for our marriage.

InsyaAllah we will keep growing as a family.
Terima kasih sayang sebab terima I seadanya @capriceofficial @signbycap

Baca sini : Caprice pilih Farra Inalis, wanita cantik, ibu tunggal anak satu, semoga bahagia hingga ke jannah

Beberapa hari lalu, berlegar foto pernikahan antara Caprice atau Ariz Ramli, 33 dengan pasangannya, Elis dalam persalinan berwarna putih. Malah, Caprice turut memuat naik video hari bahagianya itu di instagramnya dengan kapsyen ‘Halal @farra_inalis’

Sumber/Foto : Farra Inalis

IKLAN

SERTAI & DAFTAR SEKARANG KURSUS KEMAHIRAN ASAS BANGKIT WANITA:


Yuran murah dan berbaloi-baloi. Klik link di bawah ini:

Jahit Baju Kurung Pesak : https://toko.ideaktiv.com/product/jom-jahit-baju-kurung-buat-duit-jahit-di-rumah/

Cookies Viral : https://toko.ideaktiv.com/product/cookies-viral-buat-sampai-jadi/

IKLAN

Kuih Frozen : https://toko.ideaktiv.com/product/aneka-kuih-frozen/

Roti & Bun : https://toko.ideaktiv.com/product/asas-bakeri/

Untuk pertanyaan hubungi : 0196328758

Mingguan Wanita boleh diikuti juga di telegram :

https://t.me/bangkitwanitaMW

Follow kami di :
Facebook Mingguan Wanita
Instagram Mingguan Wanita
Twitter Mingguan Wanita

#bangkitwanita
#langkahyakinlakarkejayaan
#bisnesdarirumah
#mingguanwanita