Pelakon Anzalna Nasir antara wanita yang diuji lambat mendapat cahaya mata. Sudah tentu setelah dikurniakan cahaya mata dan bergelar seorang ibu, dia sanggup mengetepikan segala perkara demi anakanda tercinta. Bukan sehari, dua Anzalna menunggu, sudah tentu dia inginkan yang terbaik buat anak lelakinya.

Terbaru dia mendedahkan di akaun Instagramnya yang dia sanggup menolak tawaran berlakon demi menjaga anak lelakinya yang kini telah berusia tujuh bulan, Mohamad Eidrees. Seperti ibu-ibu lain di luar sana, sudah tentu sanggup korbannya nyawa dan harta semata untuk anak tercinta.

Bayangkan Anzalna sendiri sanggup tolak job lakonan jika tiada ahli keluarga yang dapat membantunya menjaga buah hati tunggalnya itu. Tidak dinafikan, kerja adalah yang pertama, tetapi keutamaannya buat ini adalah Mohamad Eidrees.

Sanggup Tolak Job Kalau Mereka Pun Busy..

Ikuti, perkongsian Anzalna Nasir :

IKLAN

I can have more than 4 maids/helpers if I wanted to but I chose not to because this is the most precious moment in my life and I just want to cherish every moment with my son. Tak tau lagi bila akan merasa macam ni. No maid, no problem because I have a very helpful husband and family.

Kalau both ada kerja baru family/MIL tolong jagakan.

No outsiders! Sanggup tolak job kalau mereka pun busy. My #1 priority is on @mohamadeidrees now.

IKLAN

Jelasnya, biar pun dia mampu menggaji empat pembantu jika dia mahu, tetapi dia lebih memilih untuk tidak mempunyai pembantu. Inilah masa paling berharga dalam hidupnya dan dia akan menggunakan masa yang ada sebaik mungkin untuk bersama anaknya.

Tambahan pula, suami dan keluarganya amat membantu dalam menguruskan Mohamad Eidrees.

IKLAN

Dalam masa yang sama, Anzalna turut berkongsi yang dia tidak membenarkan orang luar untuk menjaga anaknya kecuali ahli keluarganya.

MW: Semoga perkongsian ini memberi manfaat buat ibu-ibu muda di luar sana. Sesungguhnya penantian untuk mendapatkan cahaya mata bukan perjalanan yang mudah, emosi sangatlah teruji.

Bukan sahaja Anzalna, wanita lain yang pernah melalui fasa sukar seperti selebriti akan tahu betapa nikmatnya dapat menatap dan mengikuti perkembangan cahaya mata yang telah dinanti buat sekian lama.