Puteri Sarah tak rasa menyesal. Seperti yang diketahui umum, Puteri Sarah Liyana berhadapan dengan masalah rumah tangga. Ibu kepada dua cahaya mata yang cukup lantang ini begitu tabah harungi segala dugaan yang melanda keluarganya.

Rumah tangga yang dibina bersama pelakon dan pengarah filem terkenal Syamsul Yusof berhadapan dengan kemelut malah kehidupan pasangan ini juga didakwa berantakan kerana kehadiran orang ketiga dan atas sebab itu, mereka turut dikatakan sudah tidak tinggal sebumbung lagi.

Puteri Sarah Tak Rasa Menyesal

Malah pelakon yang juga ibu kepada dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam, 5, dan Sumayyah, 3 telah nekad memfailkan satu tindakan saman di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur, berserta dua aduan di pejabat agama terhadap seorang wanita dikenali Ira Kazar.

Ketika ditemui pada majlis pelancaran koleksi Rizman Ruzaini RR Cruise 22/23 di RR Flagship Store di Shoppes Four Season Place Puteri Sarah memilih untuk mengunci mulut mengenai status rumah tangganya.

Malah dia juga masih tidak boleh menjangka apa yang bakal berlaku, namun berharap ada perkara terbaik untuk dia dan anak-anak.

“Nak kata berlaku perubahan besar tunggulah nanti, tapi saya tetap mengharapkan sesuatu yang positif bakal berlaku. Doakan benda yang terbaik untuk saya dan anak-anak.

“Orang boleh bercakap apa saja suruh buat itu dan ini. InsyaAllah apa yang saya nak itu anda akan tahu nanti,” ungkapnya.

Saya Dah Lama Reda

Kongsi Puteri Sarah lagi, dia enggan menjawab pertanyaan adakah dirinya bakal berpisah dengan Syamsul.

IKLAN

“Saya tak tahu, Allah yang tentukan. Saya dah lama reda sebaik saya buat pendedahan dan apa yang terjadi. Saya tak ada rasa nak toleh belakang atau rasa menyesal.

“Jadi azam tahun depan semoga saya mendapat sinar kebahagiaan walau apa keputusan yang saya pilih selepas in. Saya berharap doa orang ramai.

Tak Sangka Ramai Sokong

“Saya tak sangka apabila saya dedahkan perkara ini ramai rupanya yang menyokong, tidak kurang juga yang marah dengan pendedahan ini.

“Kepada ada yang mengalami sama seperti saya jangan takut untuk bertindak. Jangan menzalimi diri anda dan silalah keluar daripada perhubungan toksik,” sambungnya.

IKLAN

Puteri Sarah Tak Rasa Menyesal, Mohon “Doakan Benda Terbaik Untuk Saya, Anak-Anak”

Puteri Sarah Tak Rasa Menyesal, Mohon “Doakan Benda Terbaik Untuk Saya, Anak-Anak”

Baca Disini : Perut ‘Baby Bump’, Puteri Sarah Nafi Hamil “Sedang Bahagia. Doakan Syaikul, Sumayyah Dapat Adik “

Ira Kazar Dipanggil JAWI, Puteri Sarah Lega Perjuangkan Untuk Diri & Anak-Anak “Syukurlah Usaha Keras Terus Berjalan”

IKLAN

Follow kami di Facebook , Website , Instagram, YouTube , Twitter , Telegram MW dan TikTok Mingguan Wanita untuk mendapatkan info, berita terkini serta artikel-artikel menarik.

Sumber Foto : Instagram Puteri Sarah Liyana

Rajinnya Datuk Sheila Majid Berolahraga Untuk Pastikan Badannya Sentiasa ‘Fit’