Menguruskan anak-anak dan rumahtangga dengan sempurna tanggungjawab terbesar bagi seorang wanita. Rasa penat tu memang tak terkata, tapi hati ikhlas dan asalkan keluarga bahagia, segalanya cuba dilakukan dengan sebaiknya.

Isteri dan mak yang bijak, akan ‘mencuri’ sedikit waktu yang ada atau ‘Me Time’ untuk dirinya sendiri. Me Time bagi seorang isteri ni pula adalah berbeza-berbeza. Bagi isteri dapat belek ‘handphone’ tengok Facebook, shopping online, beli barang dapur atau sekadar cuci mata kedai RM2 pun dah memadai.

Namun yang paling mudah layan drama yang disukai dan boleh pilih program menarik TV tanpa sebarang gangguan. Lebih-lebih lagi jika ada siaran NJOI Prepaid, bahagia ‘Me Time’ nya memang tak terkata. Cukuplah dapat hilangkan penat layan emosi anak-anak dan urus suami seketika.

NJOI Prepaid  adalah dekoder TV satelit percuma Astro, yang mempunyai 29 siaran TV dan 20 saluran radio. Ia mengandungi pelbagai program hiburan, berita, dokumentari dan informasi terkini tanpa yuran bulanan mahupun tanpa caj tahunan.

Menariknya dengan NJOI Prepaid, boleh memilih membeli saluran tambahan serendah RM5.30/ 3 hari. Juga terdapat pilihan untuk 7 hari dan 30 hari.

Mungkin ramai yang tak tahu, ini 7 Keistimewaan NJOI!

  1. Tiada Kontrak
  2. Tiada yuran bulanan.
  3. Sekali pembayaran.
  4. Termasuk saluran NJOI Prepaid Terpilih
  5. 49 Saluran PERCUMA (29 siaran TV dan 20 saluran radio)
  6. Beli saluran tambahan HANYA bila diperlukan.
  7. 12 bulan jaminan.

NJOI Prepaid Top Up & Terbang 

Peluang Isteri ‘Me Time’ Pergi Melancong Secara PERCUMA!

Bukan itu sahaja, kini yang lebih istimewa, Tambah nilai NJOI Prepaid dan hantar penyertaan berpeluang menang hadiah bulanan dan/atau Hadiah Utama bagi pakej perlancongan untuk dua orang! Seronoknya, peluang isteri dapat ‘Me Time’ pergi melancong secara PERCUMA!!

Peraduan NJOI Prepaid Top Up & Terbang berlangsung selama 5 bulan dari 1 Julai hingga 30 November 2019! Hadiah bulanan akan diberikan pada setiap bulan manakala pengumuman Hadiah Utama menanti pada Disember nanti.

Syarat Kelayakan Yang Cukup Mudah:

(Hadiah Bulanan) : Tambah nilai NJOI Prepaid dengan jumlah minimum RM 20 semasa tempoh peraduan.

(Hadiah Utama) : Tambah nilai NJOI Prepaid dengan jumlah minimum RM 100 (5 mata) layak mendapat hadiah utama semasa tempoh peraduan berlangsung.

Setiap RM20 = 1 mata

Cara-Caranya: 

Hantar penyertaan menerusi SMS (sekali penghantaran sahaja)

SMS NAKNJOI dengan 12 digit nombor Kad Pintar ke 66688.

IKLAN

eg: NAKNJOI<JARAK>123456789010

Peluang Isteri &#8216;Me Time&#8217; Pergi Melancong Secara PERCUMA!

Hadiah Utama menanti 2 pemenang berupa pakej percutian termasuk tiket penerbangan, penginapan dan insuran perjalanan bagi ke destinasi pilihan. Pemenang boleh memilih sama ada untuk menunaikan Umrah atau melancong ke Korea/Jepun/ Bali/Singapura.

Antara hadiah bulanan menarik yang menanti seperti TV LED 40 inci, Perkakasan Memasak Vantage, Pembersih Hampagas (Shimono Vacuum Cleaner) serta saguhati berupa kredit NJOI Prepaid bernilai RM50.

Untuk maklumat lanjut mengenai peraduan ini, layari laman peraduan Top up & Terbang 

PS: Top up NJOI Prepaid secara online sekarang!

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI