Media Hiburan merupakan sebuah jenama majalah hiburan terkenal tanah air. Walaupun sudah tidak lagi diterbitkan secara fizikal, jenama ini terus subur dalam versi laman web dan juga di platform media sosial seperti Instagram, Twitter, YouTube dan TikTok.

Dengan lebih 7.5 juta jumlah bacaan sebulan di laman web, jenama ini terus memacu khusus berita-berita hiburan tanah air dalam juga luar negara.

Terbaharu, sebuah program televisyen yang diberi nama Media Hiburan Throwback akan bersiaran di kaca televisyen anda. Bermula dalam versi digital, rancangan ini berjaya mencecah jutaan tontonan di platform digital dan kini ia diangkat sebagai rancangan waktu perdana di saluran Astro Prima bermula 24 Mac 2021 pada jam 9 malam.

Media Hiburan – Tampil Artis Terkenal

Dihoskan oleh Radin, rancangan ini akan menampilkan 15 selebriti terkenal dalam 13 episod secara keseluruhan. Antaranya seperti Dato’ AC Mizal, Erra Fazira, Rita Rudaini, Norman Hakim, Faizal Hussein, Sharifah Shahira, Awie dan ramai lagi.

Media Hiburan Bongkar ‘Arkib 35 Tahun’ Kenangan Selebriti Tanah Air Dalam Rancangan Terbarunya

IKLAN

Media Hiburan Bongkar ‘Arkib 35 Tahun’ Kenangan Selebriti Tanah Air Dalam Rancangan Terbarunya

Selebriti ini akan dikejutkan dengan artikel dan juga gambar lama yang pernah mereka jalanan bersama majalah Media Hiburan sebelum ini. Bayangkan bila photoshoot mereka 30  tahun lalu ditonjolkan kembali, bermacam gaya yang melucukan dan 1001 kisah boleh kita lihat dan dengar.

Media Hiburan Bongkar ‘Arkib 35 Tahun’ Kenangan Selebriti Tanah Air Dalam Rancangan Terbarunya

IKLAN

Memang riuh rendah dengan gelak ketawa artis dna selebriti yang terlibat di set penggambaran apabila mereka dikejutkan dengan cerita-cerita lama. Kalau nak tahu apa yang berjaya team Media Hiburan korek dari arkib sepanjang 35 tahun lalu, jangan lupa saksikan rancangan ini!

MW: Mesti macam-macam gaya dan cerita nanti. Paling best, boleh tengok gambar mereka masa muda-muda dulu.

 

IKLAN

Follow kami di :

Facebook Mingguan Wanita

Instagram Mingguan Wanita

Twitter Mingguan Wanita

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI