MALU Mak Ayah Terkenal, Anak Bongsu Victoria & David Beckham Minta Naik Bas Pergi Sekolah! Lumrah menjadi anak pasangan selebriti terkenal dunia, pastinya akan mencuri tumpuan tak kira walaupun di mana berada. Cukup merendah diri, anak bongsu kepada pasangan Victoria & David Beckham ini apabila tidak mahu dihantar ke sekolah dengan menaiki kereta mewah sebaliknya meminta hanya menaiki bas seperti kawan-kawan lain.

MALU Mak Ayah Terkenal, Anak Bongsu Victoria & David Beckham Minta Naik Bas Pergi Sekolah!

Malu Mak Ayah Terkenal

Bekas anggota kumpulan Spice Girls iaitu Victoria Beckham mendedahkan anak perempuannya, Harper Seven Beckham,11 malu mempunyai ibu bapa yang terkenal.

Kata Victoria, anak bongsunya itu juga berasa malu apabila suaminya, David Beckham menghantarnya ke sekolah dan meminta untuk menaiki bas seperti mana rakan-rakannya yang lain.

MALU Mak Ayah Terkenal, Anak Bongsu Victoria & David Beckham Minta Naik Bas Pergi Sekolah!

IKLAN

Dedahnya lagi, Harper pernah meminta David memberhentikan kereta jauh daripada pintu pagar sekolah kerana tidak mahu orang lain melihat dia turun daripada kereta mewah.

“David menghantarnya menggunakan kereta Rolls Royce ketika itu dan tiba-tiba Harper minta diturunkan di tepi jalan. Tak hanya itu, dia pernah beritahu mahu menaiki bas sekolah sama seperti rakan-rakannya yang lain,” katanya.

Victoria mendedahkan perkara itu menerusi episod terbaharu podcast Armchair Expert baru-baru ini.

IKLAN

Kata Victoria dia mengetahui tentang perkara itu selepas dimaklumkan oleh David ketika berbual-bual mengenai anak kesayangannya itu.

MALU Mak Ayah Terkenal, Anak Bongsu Victoria & David Beckham Minta Naik Bas Pergi Sekolah!

IKLAN

Mesti Baca:“Seperti Mahu Menangis Auni Cakap Tidak Malu, Malah Bangga Dengan Kerja Saya”
Baca Lagi Di Sini:Sebelum Anak Lelaki Jadi Remaja, PENTING Ajar 5 Perkara Ini
Artikel Menarik:Mak Ayah DENDA Anak 8 Tahun Tengok TV Sepanjang Malam, Tak Benarkan Tidur

Mingguan Wanita: Merendah diri sungguh anak bongsu David Beckham dan Victoria ni. Lebih rela naik bas dengan kawan-kawan, berbanding naik kereta mewah dengan mak ayah.

Sumber: Mstar

Follow kami di Facebook , Website , Instagram, YouTube , Twitter , Telegram MW dan TikTok Mingguan Wanita untuk mendapatkan info, berita terkini serta artikel-artikel menarik.

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI