Mahligai Datuk Zainal & Fyna Jebat Musnah? Terbaru khabarnya rumah tangga adik kepada Ayda Jebat iaitu Fyna Jebat dan suaminya, Datuk Zainal Abdidin Hassan khabarnya sudah musnah.

Menurut sumber terdekat punca penceraian dek kerana tidak ada persefahaman antara Fyna dan isteri pertama Zainal Abidin, Datin Zalina Zaini.

Mahligai Datuk Zainal & Fyna Jebat Musnah?

Seperti mana dilaporkan Harian Metro, pasangan itu telah berpisah dua minggu lalu

“Apa yang dikongsikan anak Zainal itu boleh saya cakap betul. Mereka memang sudah bercerai dua minggu lalu.

“Punca cerai adalah disebabkan kedua-dua isteri Zainal itu mereka tidak ada persefahaman. Jadi mereka ambil keputusan untuk bercerai,” terang sumber tersebut.

Anak Perempuan Zainal Dedahkan Bapa Sudah Bercerai

Seperti yang heboh diperkatakan sebelum ini, anak perempuan Zainal yang bernama Zahira Aisyah menerusi satu komen di media sosial telah mendedahkan bapanya sudah menceraikan Fyna.

IKLAN

“Kenapa perlu post balik cerita 4 bulan yang lepas? Also, my mom did not (malah ibu saya tidak) ‘berdamai’ with anyone and this story is not true (dengan sesiapa dan cerita ini tidak betul).

“And for your information my dad has divorced fyna jebat (untuk makluman anda bapa saya sudah ceraikan Fyna Jebat. Mohon delete post ni, thank you (tolong padam ciapan ini, terima kasih),” tulis Zahira.

Baca Disini : Ayda Jebat Lega Keberanian Adik Sahkan Sudah Bernikah Dengan Zainal Abidin “Terima Kasih Atas Doa Kepada Kami”

IKLAN

Mingguan Wanita: Allahu, banyaknya dugaan dalam perkahwinan selebriti.

Sumber : Harian Metro

Sumber Foto : Instagram Fyna Jebat

IKLAN

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

 

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI