Keluarga abang viva kembali bertaut. Perselisihan faham sudah diselesaikan cara baik. Air dicencang takkan putus. Ini perumpamaan yang sering dikaitkan apabila timbulnya isu pergaduhan dalam keluarga. Lahir dari perut mak yang sama, membesar dan bermain bersama-sama. Tentunya ada banyak memori untuk dikenang sampai bila-bila.

Perselisihan pendapat itu wujud namun ia juga ada titik noktahnya. Jika sebelum ini timbulnya salah faham dari perkahwinan Azwan Omar atau mesra disapa bang Viva bersama pasangan hidupnya, Evanoza yang didakwa tidak mendapat persetujuan keluarga dan diluahkan oleh kakaknya, Fauziyah Omar hingga kemelut itu diketahui umum, alhamdulillah, ianya sudah diselesaikan cara baik di mana Abang Viva sudah balik menemui keluarganya.

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

IKLAN

BACA ARTIKEL MENARIK DI SINI :Abang Viva Bernikah Tanpa Pengetahuan Keluarga, Ucapan “Tahniah” Kakaknya Undang Spekulasi

Keluarga Abang Viva Kembali Bertaut, Perselisihan Faham Sudah Diselesaikan Cara Baik
Sudah kembali bersama sebagai satu keluarga

Dalam perkongsian di fbnya, Azwan Omar menulis :-

IKLAN

Alhamdullillah segala perselisihan faham telah diselesaikan. Dan kami menjadi seperti dahulu kembali. Terima kasih kepada semua yang telah mendoakan. Saya wakil dari seluruh keluarga memohon maaf atas segala yang telah terjadi dan saya berharap tiada lagi kecaman atau isu yang akan dikeluarkan.

Biarlah ape yang berlaku dan apa yang kami bincangkan menjadi rahsia antara keluarga kami. Terima kasih dan maaf sekali lagi kepada semua. Dan saya juga berharap tiada lagi persoalan atau pertanyaan tentang isu ini kepada ibu bapa saya. Jika ada kebencian, pertanyaan atau apa-apa boleh terus kepada saya sahaja. Biarlah saya seorang yang menanggung segala beban. Bukan keluarga saya.. Insha’allah majlis perkahwinan kami akan dibuat pada bulan 12 tahun ini.

IKLAN

Maaf juga kepada customer saya sebab tak dapat datang untuk basuh kereta korang dan mungkin saya bercuti dalam 1@2 hari lagi sebelum saya teruskan kembali kerja cucian kereta bergerak saya. Sumber : FB Azwan Omar

Fauziyah OmarDayang RozilaEvanoza D Sini
#kasihibumembawakesyurga
#maafkansayasemua
#terimakasihatasdoadannasihat
#adabanjirjanganlupainform