Hujung tahun, saat yang ditunggu untuk anda nikmati tawaran istimewa terutamanya menerusi pembelian online. Inilah masa untuk mencari produk kecantikan. Bukan saja halal tapi berbaloi dengan pelbagai jenis jenama dan paling penting harganya juga berpatutan.

Jom tengok mana produk kecantikan yang sesuai dengan kemampuan dan boleh merejuvinasikan kulit kita.

Hujung Tahun Dengan Menikmati Pembelian Berbaloi

Mungkin penghujung tahun, banyak promosi yang ditawarkan dengan pelbagai jenama. Tetapi, sebelum membeli produk adalah lebih baik kenal pasti ia sesuai atau tidak dengan kulit kita supaya jerawat semakin berkurangan dan kulit berseri dan tidak kusam. Sebab kita menggunakan produk penjagaan wajah adalah untuk elakkan daripada jerawat dan inginkan kulit yang flawless. Tentu agak membimbangkan kalau produk yang digunakan itu menyebabkan kulit kita kemerahan dan rasa pedih. Jika produk itu tidak memberi kesan, anda bolehlah teruskan penggunaannya.

Dengan penjagaan kulit yang betul, tidak akan ada kulit kering & mengelupas kerana mengalami kulit kering dan mengelupas ketika menggunakan produk tertentu ia adalah satu tanda produk yang digunakan kurang sesuai dengan anda. Jika sebelum ini kulit anda kusam dan tidak bermaya tapi dengan penggunaan produk tertentu telah membuatkan kulit anda berseri dan lebih sihat. Tandanya produk yang digunakan sesuai dengan anda.

Keceriaan Beli-Belah Hujung Tahun, Hadiahkan Sesuatu Yang Istimewa Untuk Si Dia!

Memikirkan produk yang digunakan agak mahal, inilah masanya untuk anda menikmati promosi yang berbaloi-baloi.

Tambahan pula, dengan promosi yang ditawarkan, anda boleh senaraikan barangan produk kecantikan yang diidamkan sebelum permulaan tahun baru nanti. Malah, anda juga boleh dapatkan set produk untuk orang tersayang dengan harga yang menakjubkan.

Panduan Untuk Pilihan Hadiah Buat Tersayang

1. Khas Untuk Anak Gadis Remaja

Pada peringkat umur yang masih muda, carilah produk yang sesuai untuk mengenal pasti basic skincare khas buat remaja. Ini kerana, hormon yang terdapat pada seseorang sedang berubah dan boleh menyebabkan masalah kulit yang dialami menjadi berterusan jika tidak dijaga.

Keceriaan Beli-Belah Hujung Tahun, Hadiahkan Sesuatu Yang Istimewa Untuk Si Dia!Clean & Clear Essentials Regimen Pack RM17.73 (RM15.40 pada 12.12)

 

2. Istimewa Buat Kawan Baik

Carilah produk yang semulajadi dan tidak menggunakan bahan kimia. Fokus carian dengan produk yang menyihatkan kulit dan bebas jerawat. Hadiahkan set produk kecantikan sebagai hadiah istimewa dari anda.

Keceriaan Beli-Belah Hujung Tahun, Hadiahkan Sesuatu Yang Istimewa Untuk Si Dia!Eucerin Pro Acne Solution Starter Kit RM60.23 (RM54.21 pada 12.12)

IKLAN

 

3. Hadiah Tanda Kasih Sayang Buat Ibu Tercinta

Rutin sehari-hari membuatkan ibu tak sempat untuk merawat kulit wajahnya sendiri. Hadiahkan sesuatu istimewa dengan set penjagaan kulit anti penuaan. Sekurangnya dia ada masa untuk membela kulit wajah dan bersantai-santai di rumah.

Keceriaan Beli-Belah Hujung Tahun, Hadiahkan Sesuatu Yang Istimewa Untuk Si Dia!Lancome Advanced Genifique Serum 50ml + 6pc gift (Dengan harga RM470 sehingga 11.12)

 

4. Penghargaan Buat Rakan Sekerja

Bukan mudah untuk mencari hadiah buat rakan sekerja. Dengan menghadiahkan set barangan seperti krim tangan atau losyen badan, sudah cukup untuk membuatkan dia rasa dihargai.

Keceriaan Beli-Belah Hujung Tahun, Hadiahkan Sesuatu Yang Istimewa Untuk Si Dia!

BODY & EARTH 6 pcs Bath & Body Gift Set RM69.99 (RM54.71 pada 12.12)

IKLAN

 

5. Hadiah Self-Care Untuk Diri Sendiri

Sudah tentu anda ingin tampil bergaya dan yakin diri. Carilah produk yang praktikal untuk anda tampil cantik sekelip mata. Beberapa produk cantik yang boleh dijadikan pilihan seperti minyak wangi, losyen, bedak, lip balm dan sebagainya.

Keceriaan Beli-Belah Hujung Tahun, Hadiahkan Sesuatu Yang Istimewa Untuk Si Dia!LAMEILA 15pcs Set makeup RM29.80 (RM24.96 pada 12.12)

 

6. Istimewa Buah Hati Tercinta

Jangan lupa pasangan anda pun ingin tampil ‘elok’ dan tentunya dengan produk penjagaan kulit. Cukup dengan dapatkan produk penjagaan wajah yang asas, pencuci muka, pelembap dan krim pelindung matahari.

Keceriaan Beli-Belah Hujung Tahun, Hadiahkan Sesuatu Yang Istimewa Untuk Si Dia!

Laikou Sakura Set Penjagaan Kulit RM24.99 (RM19.62 pada 12.12)

IKLAN

 

Kini Masanya Dengan Pembelian Berbaloi Di Lazada

Inilah masanya, Lazada menyerikan pembelian yang anda mahukan dengan promosi hujung tahun dengan Jualan Sepuas Hati Akhir Tahun 12.12 dengan ribuan promosi hangat, ganjaran dan tawaran hebat daripada pelbagai produk dan penjual.

Bukan itu saja, terdapat pelbagai promosi LazFlash dengan potongan sehingga 90%, serta All-Out Deals pada harga serendah RM0.12 dan RM12.12. Di samping itu, baucar kegemaran ramai iaitu penghantaran percuma tanpa pembelian minimum akan diperbaharui pada setiap jam.

Keceriaan Beli-Belah Hujung Tahun, Hadiahkan Sesuatu Yang Istimewa Untuk Si Dia!

Keceriaan Beli-Belah Hujung Tahun, Hadiahkan Sesuatu Yang Istimewa Untuk Si Dia!

Jangan Risau!

Setiap produk yang ditawarkan dalam LazHalal mempunyai pensijilan Halal. Pastinya, pengguna Muslim boleh membeli-belah produk kosmetik dan produk penjagaan kulit yang disahkan.

Apa tunggu lagi!!!

Di samping itu, Lazada menyerlahkan keceriaan warna biru dan merah jambu dengan 12.12 All-Out Balloon Voucher Drop, Lazzie Hunt dan promosi ‘Mesti Beli’.

Keceriaan Beli-Belah Hujung Tahun, Hadiahkan Sesuatu Yang Istimewa Untuk Si Dia!All-Out Balloon Voucher Drop yang diadakan di Lembah Klang, Genting Highlands, Pulau Pinang dan Johor.

Untuk maklumat lanjut mengenai Jualan Sepuas Hati Akhir Tahun 12.12 Lazada, muat turun aplikasi mudah alih Lazada dan ikuti perkembangan terkini Lazada Malaysia di Facebook @LazadaMalaysia, Instagram @lazada_my, Twitter @LazadaMY and YouTubeLubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI