Isteri yang hot sentiasa dirindui suami.

Jadilah isteri hot untuk suami, pegang kata-kata ini jika kalian mahu bahagia hingga ke jannah. Suami adalah manusia biasa, mereka mempunyai keperluan yang isteri mesti penuhi. Silapnya isteri, apabila sudah berkahwin sibuk dengan kerjaya dan anak. Mereka tidak sedar tindakan itu mengabaikan suami.

Jika dilihat secara fizikal, suami tampak sasa dengan tubuh yang tegap berbanding isteri. Namun di sebalik sosok tubuh sasa itu, tersimpan perasaan yang begitu halus. Suami juga seperti kita, mereka mahukan layanan dan perhatian. Suami suka dimanja tapi ramai yang nafikan kerana ego.

Penampilan Rapi, Bau Harum

Untuk takhluk hati suami, isteri mesti bijak atur strategi. Tak susah pun, semuanya sudah diajar dalam Islam. Ada tiga nafsu suami yang isteri kena penuhi. Pertama, nafsu matanya. Suami suka melihat isterinya cantik, rapi dan harum.

Kesilapan kebanyakan isteri, bila ke pejabat penampilannya begitu anggun. Namun bila di rumah, selekeh dan kepam. Jadi tak hairanlah ramai suami yang ‘mati’ selera dengan isteri. Jom ubah tabiat ini, jadilah wanita paling hot di mata suami bukannya mata lelaki lain.

IKLAN

Jaga Makan Minum

Cantik sahaja tak cukup, isteri mesti rajin ke dapur. Nak pikat hati suami, tawan perutnya dulu. Belajar masak makanan kegemaran suami, jaga makan minum dengan baik. Suami pasti gembira melihat kesungguhan isteri memasak untuknya.

Walaupun ada pembantu rumah, bab makan minum suami kita kena uruskan. Sebaiknya makan bersama, namun jika kenyang temani suami di meja makan. Jangan biarkan suami keseorangan.

IKLAN

Layanan First Class Di Tempat Tidur

Nafsu ketiga suami adalah keperluan batinnya. Isteri mesti bagi layanan first class di tempat tidur. Jangan acuh tak acuh, keikhlasan isteri dapat dirasai suami. Sesibuk mana pun, tanggung jawab batin mesti dilaksanakan. Inilah syurga suami.

IKLAN

Sebagai isteri, kita dituntut menjaga penampilan luaran dan kecantikan dalaman. Jaga diri sebaiknya kerana kita adalah bidadari suami. Isteri yang hot pasti sentiasa dirindui suami.

Bebel sebab sayang, bebel sebab amanah. Sayang semua.

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI