Hetty Sarlene timang anak kedua, “kami sudah berempat.” Penyanyi yang cukup sinonim dengan drama bersiri Sembilu suatu ketika dulu, Hetty Sarlene dan suaminya selamat menimang cahaya mata kedua.

Hetty Sarlene Timang Anak Kedua, “Kami Sudah Berempat”

Bayi yang dilahirkan pada Selasa 25 Jun itu diberi nama Hayden Ashton Oakes. Bayi keduanya itu dilahirkan 10 hari lebih awal daripada tarikh jangkaan bersalin. Berita bahagia itu dikongsi sendiri oleh Hetty menerusi laman Instagramnya.

Hetty Sarlene Timang Anak Kedua, “Kami Sudah Berempat” Hetty Sarlene Timang Anak Kedua, “Kami Sudah Berempat” Hetty Sarlene Timang Anak Kedua, “Kami Sudah Berempat” Hetty Sarlene Timang Anak Kedua, “Kami Sudah Berempat” Hetty Sarlene Timang Anak Kedua, “Kami Sudah Berempat”

25.6.24 our second bundle of joy decided to make his first appearance 10 days earlier.

We would like to introduce you to our second gorgeous prince Hayden Ashton Oakes. We are Officially family of 4 – tulis Hetty di ruangan kapsyen. 

Terdahulu Hetty dikurniakan anak pertama, Landon Alexander Oakes yang kini berusia 3 tahun selepas empat tahun berkahwin dengan Dani Aaqil atau nama asalnya, Daniel Oakes yang berasal dari London pada 23 Julai 2016.

IKLAN

Hantaran Hetty dibanjiri dengan ucapan tahniah daripada para peminat dan juga warga maya. Berikut antara komen-komen warga maya.

Hetty Sarlene Timang Anak Kedua, “Kami Sudah Berempat” Hetty Sarlene Timang Anak Kedua, “Kami Sudah Berempat” Hetty Sarlene Timang Anak Kedua, “Kami Sudah Berempat” Hetty Sarlene Timang Anak Kedua, “Kami Sudah Berempat”

Sumber: Instagram Hetty Sarlene

Baca artikel lain juga: Hampir 16 Jam Bertarung Dalam Bilik Bersalin, Hetty Sarlene Selamat Lahirkan Anak Lelaki

 

IKLAN

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE

“Rasa dunia ini milik akak…inilah respon gembira usahawan pandan yang terpilih menerima Anugerah Ibu Inspirasi Mingguan Wanita X Nona di Malam Gala baru ini.
Kisahnya membesarkan 8 anak dengan air mata hingga hampir meracun mereka kerana tidak tahan dengan ujian tetapi akhirnya bangkit memerah keringat demi memberi pendidikan buat anak-anak.
Kisah usahawan pandan berjaya ini cukup memberikan inspirasi dan dirinya menitip pesanan buat ibu-ibu yang membesarkan anak sendirian.
“Pandanglah diri akak. Jadilah ia satu perkongsian kehidupan,” katanya yang tidak pernah menyangka menerima anugerah dari Sultanah Terengganu, Sultanah Nur Zahirah dalam hidupnya.
Malam gala Ibu Inspirasi dibawakan oleh @alkauthareduqids_hq, diserikan oleh @sabihahgoldhq

 

 

IKLAN

 

 

 

 

 

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI