Fatimah The Family UK Alami ‘Keajaiban,’ “Darah Yang Mengalir Tanpa Henti Selama 8 Hari Tiba-tiba Kering Tanpa Tinggal Walau Setitis.” Sebelum ini, tahap kesihatan personaliti media sosial, Fatimah ‘The Family UK’ dikhabarkan semakin lemah sejak dua hari yang lalu.

Fatimah yang sedang mendapatkan rawatan di sebuah hospital di Birmingham, United Kingdom (UK) dilaporkan mengalami pendarahan selepas menjalani pembedahan. Pihak keluarga menerusi laman sosial Instagram dan juga Facebook The Family UK memohon warga maya menitipkan doa kesembuhan buat anak perempuan tunggal mereka itu.

Menurut perkongsian ibunya, Nor Ashila Mahamed Ismail, Fatimah  yang kini berusia 10 tahun ditempatkan di sebuah hospital di Birmingham. Fatimah telah dimasukkan ke hospital itu sejak Mac yang lalu.

Fatimah The Family UK Alami ‘Keajaiban,’  “Darah Yang Mengalir Tanpa Henti Selama 8 Hari Tiba-tiba Kering Tanpa Tinggal Walau Setitis”

Fatimah The Family UK Alami ‘Keajaiban,’ “Darah Yang Mengalir Tanpa Henti Selama 8 Hari Tiba-tiba Kering Tanpa Tinggal Walau Setitis”

Namun keajaiban berlaku tanpa disangka-sangka. Menerusi status terkini tentang Fatimah yang dikongsikan dilaman Facebook Facebook thefamily.uk. keadaan Fatimah bertambah baik membuatkan seluruh ahli keluarganya berasa amat bersyukur.

Allahu Akbar Allahu Akbar Allahu Akbar Allah Maha Besar. Berkat doa ramai, Allah kurniakan keajaiban buat kesayangan kami, Fatimah…

IKLAN

SELEPAS 8 HARI PENDARAHAN, DOKTOR TERPAKSA BUAT KEPUTUSAN MENIDURKAN FATIMAH DALAM USAHA UNTUK MENGHENTIKAN PENDARAHAN. 2 JAM SEBELUM MASUK TEATER PEMBEDAHAN, DENGAN KUASA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG, PENDARAHANNYA BERHENTI DENGAN TIBA-TIBA.

Dalam sekelip mata, darah yang mengalir tanpa henti selama 8 hari tiba2 kering tanpa tinggal walau setitis! Besar sungguh rahmat Allah. Hebat sungguh kuasa Allah. Sehingga semua doktor dan nurse terkejut pendarahan berhenti dengan sendiri dalam sekelip mata! 

Fatimah The Family UK Alami ‘Keajaiban,’  “Darah Yang Mengalir Tanpa Henti Selama 8 Hari Tiba-tiba Kering Tanpa Tinggal Walau Setitis”

Terima kasih pada semua yang tak putus-putus bertanya khabar, mendoakan dan juga menitipkan kata-kata semangat buat Fatimah dan kami sekeluarga.

Fatimah masih lagi lemah dan sakit. Kami pohon jasa baik anda semua untuk terus mendoakan Fatimah. Semoga segala jasabaik anda semua dikurniakan ganjaran pahala berlipat kali ganda oleh Allah SWT. Semoga masih ada lagi keajaiban yang menanti Fatimah. 

IKLAN

Kita doakan agar keadaan kesihatan Fatimah bertambah baik. Untuk info, Fatimah merupakan anak saudara kepada cef selebriti terkenal Allahyarham Muhammad Adam Mahamed Ismail atau dikenali sebagai Adamdidam.

Petah berbicara pada usia masih kecil, keletah Fatimah bersama adiknya, Ali dan abang, Omar Mukhtar sering menghiburkan warga maya.

Sumber: Facebook thefamily.uk.

Baca lagi artikel lain: Digelar ‘Zombie Sebab Hidap Penyakit ANEH Tiada Penawar, Mampu Lahirkan Bayi Sempurna, Satu Keajaiban!

IKLAN

Bila Rasa REZEKI SULIT, Periksa Hubungan Dengan Ibu, Jagalah Hatinya, Di Situlah Keajaibannya

Jangan Main-Main Dengan Sedekah, Banyak Keajaibannya Kita Tak Sangka Muncul

 

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE

“Memang aku dah gila mak..hitam dah mak hidup aku..” – Kamariah Md Yatim
Ditinggalkan suami tanpa sesen kerana tidak cantik. Ibu anak 8 ini hampir mer4cun anak-anaknya sendiri kerana ketiadaan duit untuk membeli makanan.
Nantikan Vodcast Sembang Wanita Xtra Bersama Usahawan Daun Pandan pada 15 Mei 2024,8pm.

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI