Sumber foto: Instagram Elisya Sandha

Tahniah diucapkan buat pelakon yang juga adik kepada Fasha, Elisya Sandha, 21 yang baru saja bertunang dengan anak kepada penerbit dan pelakon hebat, Sheila Rusly.

Beberapa hari lalu, Sheila telah menyunting Elisya buat anakandanya, Uzair Haqimy atau lebih mesra dengan pagilan Haq, 25 sebagai bakal suaminya.

Elisya Sandha Tunangan Anak Sheila Rusly “Sebagai Ibu Saya Gembira, Mereka Saling Melengkapi & Memahami”

Elisya Sandha Bakal Menantu Sulung Sheila Rusly

Elisya dan anaknya sudah lama berkawan dan sebagai ibu dia berasa sangat gembira dengan keputusan anaknya itu.

Elisya Sandha Tunangan Anak Sheila Rusly “Sebagai Ibu Saya Gembira, Mereka Saling Melengkapi & Memahami” Elisya Sandha Tunangan Anak Sheila Rusly “Sebagai Ibu Saya Gembira, Mereka Saling Melengkapi & Memahami”

“Mereka sudah lama berkawan sejak Elisya tamat belajar lagi. Cuma, hubungan tidaklah begitu serius seperti hari ini.

“Sebagai ibu, sudah tentu saya gembira dengan keputusan ini. Mereka berasakan sudah bersedia melangkah ke fasa seterusnya

“Majlis merisik, hantar tanda dan bertunang diadakan. Mengikut perjanjian, mereka akan disatukan awal tahun depan,” ungkap Shiela.

Seperti mana dilaporkan menerusi Portal BH Online juga, Sheila turut menyatakan majlis pertunangan tersebut telah  diadakan secara sederhana dan dihadiri 15 tetamu itu berlangsung di kediaman Fasha Sandha.

IKLAN

Elisya Sandha Tunangan Anak Sheila Rusly “Sebagai Ibu Saya Gembira, Mereka Saling Melengkapi & Memahami” Elisya Sandha Tunangan Anak Sheila Rusly “Sebagai Ibu Saya Gembira, Mereka Saling Melengkapi & Memahami”

 Yakin, Elisya Mampu Membahagiakan Anak Lelakinya

Sebagai ibu kepada anak jejaka, Sheila mengorak langkah awal dan merancang majlis pertunangan.

“Bila Haq dan Elisya sudah bersedia, pihak lelaki kenalah mulakan langkah. Perancangan bertunang pada Januari sudah diputuskan lebih awal. Ini kerana kami kena fokus untuk menyambung kerja penggambaran yang tertangguh selepas ini.

“Apabila bertunang, ia akan memudahkan lagi urusan kami membuat persediaan seperti mencari lokasi dan persiapan lain,” ungkapnya yang turut menyatakan Elisya diyakini mampu membahagiakan anak sulungnya itu. Elisya Sandha Tunangan Anak Sheila Rusly “Sebagai Ibu Saya Gembira, Mereka Saling Melengkapi & Memahami”

Sheila juga amat memahami jiwa bakal menantunya dan akui Elisya begitu memahami Haq.

IKLAN

“Dia sangat memahami Haq, manakala Haq pula pernah berkata yang jika ingin berkahwin, bakal isterinya mestilah Elisya. Pada awalnya, saya sangka ia hanyalah perbualan biasa.

“Namun, saya anggap ia adalah perkara yang serius apabila Haq sebut perkara ini berulang kali. Mereka saling melengkapi dan saling memahami antara satu sama lain,” kongsi Sheila lagi.

Baca Disini Juga:

‘Baik Single Daripada BERSAMA Orang Yang Salah’ Padu Pesan Fasha Sandha

Rezeki Mudah Hamil, Pesan Fasha Sandha “Percayalah Pada Keajaiban Doa..”

IKLAN
Elisya Sandha Tunangan Anak Sheila Rusly “Sebagai Ibu Saya Gembira, Mereka Saling Melengkapi & Memahami”
Elisya bersama ibu tercinta.

Sumber: BH Online

Sumber Foto: Instagram Elisya Sandha

Follow kami di :

Facebook Mingguan Wanita

Instagram Mingguan Wanita

Twitter Mingguan Wanita

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI