Sumber / Sumber Foto : Instagram Eina Azman

Eina Azman bersyukur suami sudah pulang selepas 12 hari berada di hospital.  Selebriti popular Datin Paduka Eina Azman panjatkan rasa bersyukur apabila suaminya Datuk Paduka Kaiser Gurmeet yang dijangkiti Covid-19 tahap empat sudah dibenarkan keluar hospital selepas 12 hari dirawat.

Eina Azman Bersyukur Suami Sudah Pulang

Ibu kepada dua cahaya mata ini menerusi hantaran di Instagram berkata, dia cukup berdebar sepanjang tempoh suaminya dirawat di hospital.

“Assalamualaikum

“Syukur alhamdullilah selepas 12 hari yang cukup mendebarkan buat diri saya dan keluarga bila memikir kan keadaan suami saya yang kena covid Stage 4 dan paru-paru pun dah merebak 30 peratus dengan oksigen yang turun naik dan doktor pun ada cakap kalau dalam masa dua atau tiga hari oksigen tak OK suami kena masuk icu.

“Kalau boleh saya memang tak nak suami saya di masuk ke icu. Ya Allah saya tak tahu nak cakap macam mana perasaan ketika itu.

Baca Disini Juga:

Suami Perlu Pakai Bantuan Oksigen, “Doakan Kesihatan Agar Suami Kuat Melawan Virus Covid-19” Eina Azman

“Macam Nak Gugur Jantung Ni Bila Dapat Result” Eina Azman, Suami Positif COVID-19

Eina Azman Mohon Doa “Berharap Selepas Pembedahan Ini Sakit Saya Akan Hilang Selamanya”

IKLAN

Tak Senang Duduk

“Hanya Allah saja yang tahu perasaan saya yang tak senang duduk. Memikirkan apa patut saya buat. Dan saya dah cuba ikhtiar pelbagai cara untuk cuba sembuhkan suami saya.

“Di sini saya ingin ucap kan terima kasih banyak-banyak kepada keluarga kawan-kawan dan semua followers saya yang tak henti-henti mendoa kan dan bagi saya mcm-macam barang dan tips untuk cuba sembuh kan suami saya.

Hanya Mampu Ucapkan Terima Kasih Atas Segala Doa

“Saya tak mampu nak balas semua whatsapp dan dm. Saya hanya mampu ucap kan terima kasih sekali lagi atas segala doa-doa yang baik untuk diri saya suami, dan bibik-bibik.

“Dan sekarang ini suami saya pulang ke rumah mungkin juga dari doa-doa you all yang Allah makbulkan. Syukur Alhamdullilah aminnnn aminnnn aminnn,” luah Eina.

Seperti yang diketahui umum, sebelum ini pada 31 Ogos serentak dengan sambutan ulangtahun ketujuh perkahwinan mereka, Eina memaklumkan dia dan suami bersama dua pembantu rumah mereka disahkan positif.

Bagaimanapun anak-anak mereka Arianna Aubrey dan Karl Kareef yang berusia lima tahun serta kakak aktres terbabit, Wenny Azman pula negatif Covid-19.

IKLAN

Namun sehari kemudian Eina mendedahkan suaminya terpaksa dimasukkan ke hospital selepas mengalami masalah pernafasan.

Sumber / Sumber Foto : Instagram Eina Azman

Mingguan Wanita : Alhamdulillah, semoga Eina dan suami dipermudahkan segala urusan. Disembuhkan penyakit.

APA RAHSIA KEJAYAAN KAMI JADI JUTAWAN MILENNIAL?

Chocodap’s, Faith Fleur, Anggun Cotton Collection, Teh Ais Pyorr, Masak-masak Cekyana (Oden viral) dan bayak lagi jenama lain mempunya ratusan ribu pelanggan masing-masing.

Tak ramai anak Melayu kita mampu bina empayar perniagaan dari bawah dari tiada apa-apa. Ia bukan dicipta sehari dua. Banyak pengorbanan terpaksa dilakukan sepanjang pendakian.
• Apa rahsia mereka?
• Apa yang mereka lakukan?
• Apa ilmu-ilmu yang diamalkan?
• Siapa yang susah senang bersama mereka?
• Apa dugaan dan keperitan yang dilalui?

Teringin ikut jejak mereka?

IKLAN

Semua ini akan terjawab di program Webinar Eksklusif CEO BIsnes Viral anjuran Mingguan Wanita pada 25 September 2021 secara virtual. Dangarkan sendiri perkongsian jujur mereka. Eksklusif!

Menangi hadiah-hadiah cabutan bertuah serta wang tunai bernila RM100.

Daftar sekarang di
https://toko.ideaktiv.com/…/webinar-eksklusif-ceo…/

atau scan QR Code pada poster

Atau sertai grup telegram WEBINAR EKSKLUSIF CEO BISNES : https://t.me/bangkitwanitaMW

Bangkit Wanita Mingguan Wanita

Group khas buat semua wanita B40 dan M40 yang mahu bangkit maju dari kehidupan sekarang menerusi perkongsian tip, promosi kursus anjuran Mingguan Wanita, perkongsian kisah inspirasi wanita. #langkahyakinlakarkejayaan

https://t.me/bangkitwanitaMW

Follow kami di :
Facebook Mingguan Wanita
Instagram Mingguan Wanita
Twitter Mingguan Wanita

#bangkitwanita
#langkahyakinlakarkejayaan
#bisnesdarirumah
#mingguanwanita